De Samsung Galaxy A54: Ruil in en krijg tot €80 extra terug!

‘Nieuwe Nexus 10 door Asus gemaakt, verschijnt eind 2013’

Gijs Ettes
9 augustus 2013, 16:43
1 min leestijd
‘Nieuwe Nexus 10 door Asus gemaakt, verschijnt eind 2013’
nexus10

Geek.com meldt op basis van verschillende bronnen dat een nieuwe Nexus 10 helemaal niet van Samsung gaat komen, juist van Asus. Hierbij blijft het toestel net als bij de Nexus 7 dezelfde naam dragen. Volgens Geek.com komt hij bovendien al tegen het einde van dit jaar in de winkels te liggen.

Net nadat de nieuwe Nexus 7 verscheen, meldde The Wall Street Jouranl al snel dat er ook nog een nieuwe Nexus 10 uit de stallen van Samsung zou komen, ‘in the near future’ bovendien. Google-topman Sundar Pikchai zou het gerucht zelfs hebben bevestigd. Dit gerucht lijkt door Geek.com nu ontkracht te zijn.

Lees verder na de advertentie.

Nieuwe Nexus 10 waarschijnlijk in november

De eerste Nexus 10 verscheen in november 2012. Het is daarom goed mogelijk dat Google de tweede editie van de 10 inch-tablet in dezelfde maand van dit jaar uitbrengt. Over mogelijke specificaties en nieuwe toevoegingen aan de tablet werd helaas nog niks gemeld door de bronnen, al is het te verwachten dat die specificaties meer dan prima zijn. Denk daarbij aan een scherm van 2560×1600 pixels, 2GB aan werkgeheugen en een rappe Snapdragon 800.

Vandaag werd ook bekend dat de nieuwe Nexus 7 al eind deze maand via Engeland te bestellen zal zijn.

Via: Android Authority

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Samsung Nexus 10
Samsung Nexus 10

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu