‘Nexus 10 release volgende maand nogmaals bevestigd’

Gijs Ettes
3 oktober 2013, 9:51
1 min leestijd
‘Nexus 10 release volgende maand nogmaals bevestigd’
Nexus 10 release

Het gerucht dat de Samsung Nexus 10 een opvolger krijgt, gemaakt door Asus, wordt steeds hardnekkiger. Eerder al tweette de bekende Britse winkelketen PC World een foto van de `ASUS Nexus 10 16GB` uit het interne productsysteem en nu doet ook de invloedrijke lekker @Evleaks een duit in het zakje.

De Twitteraar plaatste rond middernacht een foto die eveneens afkomstig lijkt te zijn uit een productsysteem, met de tekst “Getting closer…”. Hiermee hint hij erop dat we waarschijnlijk niet lang meer hoeven te wachten op de Nexus 10 release. De eerste Nexus 10 verscheen in november 2012, waardoor het goed mogelijk is dat de opvolger ergens volgende maand beschikbaar is.

Lees verder na de advertentie.

Nexus 10 release

Het is dus niet de eerste keer dat de release van de Nexus 10 van Asus wordt ‘bevestigd’ door een vage, getwitterde foto. Tech-site Geek.com meldde in augustus al dat het toestel eraan zat te komen en niet door Samsung, maar juist door Asus zou worden gemaakt. Een maand later volgde de tweet van winkelketen PC World die dit gerucht min of meer bevestigde.

Het is echter nog wachten op een officieel statement van de fabrikant. Met de launch van Android 4.4 KitKat deze maand verwachten we echter niet dat dit heel lang zal duren.

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Samsung Nexus 10
Samsung Nexus 10

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu