Samsung Galaxy S23-serie: tot €800 terug bij inruil!

‘Nieuwe Nexus 10 specificaties kort in Google Play te zien’

Redactie
28 oktober 2013, 12:24
1 min leestijd
‘Nieuwe Nexus 10 specificaties kort in Google Play te zien’
 Nexus 10 specificaties

De  Nexus 10 specificaties van Googles aankomende tablet zijn plotseling in de Google Play verschenen. De tablet heeft een 10 inch-scherm met een full-hd-resolutie van 2560 bij 1600 pixels en gebruikt Cornings Gorilla Glass 3, dat nog steviger en duurzamer is dan het huidige Gorilla Glass. Verder beschikt de 10 inch-tablet over een Qualcomm Snapdragon 800-chip, 3GB aan werkgeheugen, 32GB opslagruimte en een 8 megapixel-camera. Een releasedatum of prijs werden niet in Google Play bekendgemaakt.

Lees verder na de advertentie.

Nexus 10 specificaties: hoax of echt?

Naast deze high-end Nexus 10 specificatie zou de tablet ook een flinke 9500 mAh-accu aan boord hebben en is de tablet met 584 gram en 7,9 millimeter respectievelijk lichter en dunner dan zijn voorganger. Ook heeft het apparaat, zoals verwacht Android 4.4 Kitkat aan boord.

De screenshots van de informatie in Google Play zijn door een oplettende bezoeker naar PhoneArena opgestuurd, maar zij twijfelen nog wel aan de echtheid. Neem de specificaties daarom wel met een korrel zout. Het is daarom lang niet zeker of dit ook de daadwerkelijke Nexus 10 specificaties zijn, maar dergelijke specificaties zijn wel aannemelijk.

Lees meer over de Nexus 10

via

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Samsung Nexus 10
Samsung Nexus 10

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu