Nexus 4 16GB in voorraad bij Nederlandse webwinkel

Redactie
29 december 2012, 11:10
1 min leestijd

Het 16GB-model van de Nexus 4 (lees ook onze review) is voor het eerst beschikbaar bij de Nederlandse webwinkel BelSimpel, die een partij Nexus 4-toestellen heeft kunnen bemachtigen. Aan die schaarste hangt helaas wel een fors prijskaartje: in plaats van 350 euro kost de 16GB-versie van de Nexus 4 bij BelSimpel 529 euro. Dat is een flinke stijging, maar op eBay – de verkoopwebsite waar ik mijn Nexus 4 heb besteld – liggen de prijzen niet beduidend hoger of lager.

De tekort komt volgens Google en LG door de enorme vraag die beide bedrijven onderschat hebben. In het Verenigd Koninkrijk worden langzaam steeds meer bestellingen doorgevoerd (een Engelse Android Planet-lezer wacht al meer dan anderhalve maand op zijn Nexus 4) en ook in Duitsland is Google’s vierde smartphone te koop, zowel in de Google Play Store als de Media Markt.

Lees verder na de advertentie.

De Nexus 4 blijft tot op heden grotendeels uitverkocht en het ziet er nog steeds niet naar uit dat Google en LG de smartphone in Nederland en België op de markt gaan brengen. In onderstaande video van LG schittert de vierde smartphone van Google.

Heeft dit artikel je geholpen?
LG Nexus 4
LG Nexus 4

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu