Ook Nexus 4 Android 4.4 update nu te installeren

Nexus 4 Android 4.4Het heeft nog iets langer geduurd dan Android-bezitters zouden willen, maar de Nexus 4 Android 4.4 update is er dan nu eindelijk om te installeren. Daarnaast kunnen bezitters van de 3G/4G-versie van de Nexus 7 aan de slag met de update. Afgelopen woensdag werden de Nexus 7 wifi-versies al bijgewerkt naar Android 4.4 (KitKat).

Google gaf eerder namelijk aan de update gefaseerd uit te rollen, waardoor deze niet direct voor alle gebruikers van de genoemde smartphones en tablets beschikbaar was. Onder andere Nexus 4-eigenaren kunnen nu gelukkig wel aan de slag met de laatste versie van Android.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

Nexus 4 Android 4.4 update downloaden

Op de Google Developers website zijn alle fabrieksimages voor de Nexus-smartphones en -tablets te downloaden. Voor de Nexus 4, Nexus 5 en Nexus 7 zijn deze er nu ook in een Android 4.4-variant.

Onze ervaringen met de toestellen lees je in de Nexus 4 review, Nexus 5 review en Nexus 7 review. Op de toestelpagina van Google vind je alle huidige toestellen in de Nexus-lijn.

Lees meer over Google

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.