De Samsung Galaxy A54: Ruil in en krijg tot €80 extra terug!

Nexus 4 en Nexus 10 vandaag vanaf 09.00 te bestellen, nog niet voor Nederland

Redactie
13 november 2012, 9:00
1 min leestijd

De gloednieuwe Nexus 4 en Nexus 10 zijn vanaf 09.00 Nederlandse tijd in de Google Play Store beschikbaar. Dit meldt Google tegen TechRadar en ook de Duitse Google-medewerker Stefan Keuchel bevestigt dit in een Google+ post. Het nadeel blijft dat de Google Play Store nog geen toestellen naar Nederland verzendt. Dit betekent echter dat de eerste nieuwe Nexus-toestellen op woensdag of donderdag worden geleverd bij degenen die wél kunnen bestellen. Het is zeer waarschijnlijk dat grotere (internationale) retailers als Expansys ook rond die tijd de toestellen in het assortiment krijgen. Een ritje naar Duitsland of een bestelling via eBay verzekert je ook van een snelle levering van de Nexus 4 of Nexus 10.

Als je toevallig iemand kent die in Duitsland, Engeland, Frankrijk of Spanje woont, kun je vragen of degene een Nexus-toestel naar je opstuurt. Op het technologieforum XDA Developers zijn er al verschillende topics aangemaakt door mensen die graag de Nexus-toestellen naar andere landen willen versturen.

Lees verder na de advertentie.

Samsung meldde al eerder dat de Nexus 10-tablet officieel niet naar Nederland komt. LG heeft nog steeds geen officiële adviesprijs gegeven voor de Nederlandse Nexus 4 die eind november in de winkels moet liggen.

Heeft dit artikel je geholpen?
LG Nexus 4
LG Nexus 4

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu