De Samsung Galaxy S24 Ultra nu met de Galaxy Watch6 LTE cadeau!

Nexus 4 met Android 4.3 Jelly Bean gespot op video

Redactie
25 mei 2013, 9:40
1 min leestijd
Nexus 4 met Android 4.3 Jelly Bean gespot op video
jellybean43

Een Nexus 4 met de volgende versie van Android is in Thailand op de Mobile Expo 2013-beurs gespot. Enkele foto’s en een video van het kersverse besturingssysteem van Google zijn geschoten waar grotendeels alleen de nieuwe camera-app te zien is. Ook het nieuwe instellingenmenu, waar duidelijk Android 4.3 te zien is, wordt getoond, alsmede het bekende Jelly Bean-icoontje (zie foto rechts).

De twee bezoekers die de nieuwe Android-versie ontdekten, hebben hun foto’s en video op het technologieforum XDA-Developers. Naast het instellingenmenu, dat niet bijster interessant is, wordt ook de nieuwe camera-app getoond. In de video wordt een nieuwe manier van ‘besturen met één vinger’ gedemonstreerd. Het menu wordt in plaats van cirkel als een regenboog gepresenteerd waarna de gebruiker sneller een optie kan selecteren. De camera-besturing in Android 4.2 (Jelly Bean) was volgens velen een innovatief probeersel, maar miste de vernuftigheid om de besturing echt lekker te laten werken.

Lees verder na de advertentie.

Dat moet in Android 4.3, de nieuwe versie van Jelly Bean, opgelost zijn. Het versienummer van de Android 4.3-firmware op de betreffende Nexus 4 is JWR45B. Het is nog onduidelijk wanneer Google zijn nieuwe versie van Jelly Bean uit gaat brengen. Velen hadden de aankondiging van Android 4.3 tijdens Google’s presentatie op de ontwikkelaarsconferentie Google I/O 2013 verwacht. Op die conferentie werden wel elke hints naar Android 5.0 (Key Lime Pie) getoond.

https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=t8jud8WC1E0
Heeft dit artikel je geholpen?
LG Nexus 4
LG Nexus 4

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu