De Samsung Galaxy S23 Ultra nú hoge korting + € 200 cashback

Nexus 4 uitverkocht tot begin 2013, slecht nieuws voor Nederland en België

Redactie
29 november 2012, 16:10
1 min leestijd
Nexus 4 uitverkocht tot begin 2013, slecht nieuws voor Nederland en België

De Nexus 4, Google’s vierde officiële smartphone met Android 4.2 Jelly Bean, is tot het begin van 2013 compleet uitverkocht. Google en LG kunnen de vraag naar de goedkope smartphone niet bijhouden en meldt aan potentiële kopers dat de Nexus 4 pas vanaf 2013 weer leverbaar is. Dat is slecht nieuws voor Nederland, België en andere landen waar de Nexus 4 nog niet te koop is. LG Nederland meldde dat Google’s smartphone (nog) niet in Nederland wordt verkocht vanwege de grote vraag in het buitenland, en het ziet er door de schaarste van het toestel niet naar uit dat de vraag snel zakt.

De schaarste is tevens een grote dreun voor degenen die enkele dagen geleden via de Google Play Store een Nexus 4 hebben weten te bemachtigen: veel van deze bestellingen zijn weken vertraagd. Op de twee momenten dat het mogelijk was om een Nexus 4 te bestellen, had de Google Play Store ook weer moeite met het websiteverkeer. Het 16GB-model wordt over vijf weken verwacht, de goedkopere 8GB-variant pas over negen weken.

Lees verder na de advertentie.

Hopelijk schat Google de vraag bij de volgende Nexus 4-partij wél goed in, waardoor Nederlandse en Belgische retailers snel de gewilde Android-smartphone kunnen gaan inkopen.

Heeft dit artikel je geholpen?
LG Nexus 4
LG Nexus 4

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu