Nexus 5 32GB-versie volgende maand in Nederland verkrijgbaar

nexus 5De Nexus 5 32GB-versie is vanaf volgende maand verkrijgbaar in de Nederlandse winkels. Dat bevestigt LG nadat enkele retailers melden dat zij het 32GB-model binnenkort zouden ontvangen. De Nexus 5 was voorheen alleen in een 16GB-versie te koop, een reden voor velen om het toestel niet te kopen.

Het prijskaartje van de Nexus 5 32GB-versie bedraagt 459 euro, zo’n 60 euro meer dan de 399 euro van het 16GB-model. De Nexus 5 is sinds november vorig jaar in Nederland verkrijgbaar, en is de eerste Nexus-smartphone die officieel in Nederland wordt verkocht.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!


Nexus 5 in het kort

Nexus5_LeftDe Nexus 5 is de nieuwste Google-telefoon, gemaakt door LG, die is voorzien van Android 4.4 (Kitkat). Het topmodel is beschikbaar in zwart en wit, uitgerust met een 4,95 inch-scherm (1080 —1920 pixels), 2GB werkgeheugen en 16/32GB opslaggeheugen.

Verder heeft het toestel een accu met een capaciteit van 2300 mAh en een 8-megapixel-camera met beeldstabilisatie. De Nexus 5 meet 131 x 86 x 9 millimeter en weegt met 130 gram minder dan vergelijkbare telefoons van deze omvang. Ook vinden we op het toestel 4g-ondersteuning en ondersteuning voor draadloos opladen – handig voor wie het geklooi met draden zat is.

Laatste nieuws over de Nexus 5

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.