Samsung Galaxy S23-serie: tot €800 terug bij inruil!

’64GB-versie Nexus 5 komt eraan’

Gijs Ettes
3 september 2014, 10:14
1 min leestijd
’64GB-versie Nexus 5 komt eraan’
Nexus 5 64GB

Naar verwachting wordt er gelijktijdig met de Nexus X een 64GB-variant van de Nexus 5 gelanceerd. Eerstgenoemde smartphone wordt morgenmiddag tijdens de persconferentie van Motorola onthuld. De Nexus 5 is, in tegenstelling tot de Nexus X, gemaakt door LG en zal waarschijnlijk stilletjes beschikbaar worden gemaakt in Google Play. De prijs van het Nexus 5 64GB-model zal  rond de 399 euro liggen voor een los toestel.

Afgezien van de opslag zijn de specs van het nieuwe model identiek. De Nexus 5 is uitgerust met een 4,95 inch-scherm (1920 bij 1080 pixels)  en  2GB werkgeheugen. Verder is hij voorzien van een 2,3GHz-quadcore-processor (Qualcomm Snapdragon 800), 4G-ondersteuning en een accu met een capaciteit van 2300 mAh.

Lees verder na de advertentie.

Nexus 5 aanbiedingen

Zoals je in onze Nexus 5 review kunt lezen, is de huidige Google-telefoon een van onze favoriete telefoons van 2013. Het toestel is de laatste tijd alleen maar goedkoper geworden, waardoor het inmiddels qua prijs in de middenklasse valt. Toch biedt de Nexus 5 nog steeds goede prestaties en de meest pure versie van Android.

Wil je de Nexus 5 kopen? Dan vind je hieronder de beste aanbiedingen voor de 16GB-model. De 64GB-versie is op het moment van schrijven nog niet verkrijgbaar.

Hieronder hebben we de beste aanbiedingen voor de 32GB-versie van de Nexus 5 uitgelicht. Klik door om de prijs voor een los toestel te bekijken.

Wil je de Nexus 5 los aanschaffen? Dat kan via de links hierboven of via de Play Store van Google. Deze biedt sinds maart 2014 hardware aan en de Nexus 5  is daar beschikbaar in de kleuren zwart, wit en rood.

Lees meer over de Nexus 5

(Via)

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

LG Nexus 5
LG Nexus 5

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu