Aanbieding: gratis Nexus 5 voor 15 euro per maand

De Nexus 5 is op dit moment met een hele fijne aanbieding te koop. Je krijgt het toestel met Android Lollipop nu gratis bij een tweejarig Ben-abonnement van 15 euro per maand.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

De Nexus 5 is nog steeds een enorm fijn toestel. De afgelopen maand gebruikte ik de Nexus 5 als mijn daily driver, omdat de OnePlus One nog niet naar Android 5.0 Lollipop is geüpdatet. En omdat Lollipop de Nexus 5 zo soepel en snel maakt, kun je nog een lange tijd met deze smartphone doen.

Over de Nexus 5 actie

nexus 5Daarom een hele fraaie aanbieding via Belsimpel, dat bij een tweejarig Ben-abonnement van 15 euro per maand de Nexus 5 gratis levert. Voor dat bedrag krijg je 100 minuten of sms’jes en 500MB data (14.4 Mb/s). De smartphone heeft 16GB opslagruimte en wordt binnen 24 uur geleverd via PostNL of een koerier.

De Nexus 5 is voorzien van een 4,95 inch-scherm (1080 —1920 pixels, full-hd-resolutie), 2GB werkgeheugen en een 8 megapixel-camera. De Nexus 5 meet 131 x 86 x 9 millimeter en weegt met 130 gram minder dan vergelijkbare telefoons van deze omvang. De accu van 2300 mAh is niet heel erg groot – Nexus-telefoons staan nooit echt bekend om hun goede acuuduur -, maar presteert met Lollipop een stuk beter dan voorheen.

→ Bekijk de speciale Nexus 5 actie

Laatste Nexus 5-nieuws

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.