Video toont Google Play met mogelijke nieuwe Nexus 5 kleuren – update

Gijs Ettes
23 januari 2014, 10:03
1 min leestijd
Video toont Google Play met mogelijke nieuwe Nexus 5 kleuren – update
Nexus 5 kleuren

In een korte video zijn mogelijk een aantal nieuwe Nexus 5 kleuren te zien. Naast zwart en wit worden ook geel, rood, blauw, oranje en paars getoond. Ondanks dat de video van niet al te beste kwaliteit is, lijkt de Nexus 5-pagina in Google Play die zichtbaar is toch echt te zijn. Het is echter ook mogelijk dat de persoon achter de camera de pagina heeft nagemaakt; een officiële bevestiging van LG of Google ontbreekt immers nog.

Momenteel is de Nexus 5 alleen in twee kleuren beschikbaar. Verder heb je de keuze uit 16GB of 32GB geheugen, al is laatstgenoemde variant in Nederland en België aanzienlijk slechter leverbaar. De Nexus 5 is voorzien van de laatste versie van Android 4.4 (KitKat), een prachtig 4,95 inch-scherm (1920 bij 1080 pixels) en een snelle 2,26GHz-quadcore-processor (Qualcomm Snapdragon 800). Onze uitgebreide ervaringen met het toestel en de nieuwste Android-versie lees je in de Nexus 5 review.

Lees verder na de advertentie.

Update: meerdere bronnen geven aan dat de video en screenshots met Nexus 5 kleuren nep is.

Lees meer over de Nexus 5

De Nexus 5 beschikt over een accu met een capaciteit van 2300 mAh en een 8-megapixel-camera met beeldstabilisatie. Het toestel meet verder 131 x 86 x 9 millimeter en weegt met 130 gram minder dan vergelijkbare telefoons van deze omvang. Ook vinden we 4g-ondersteuning aan boord en ondersteuning voor draadloos opladen – handig voor wie het geklooi met draden zat is.

[ad-block id=11 style=narrow]

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

LG Nexus 5
LG Nexus 5

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu
Nieuws Tips Apps Reviews Thema's Video's