De Samsung Galaxy S24 Ultra nu met de Galaxy Watch6 LTE cadeau!

Video toont Google Play met mogelijke nieuwe Nexus 5 kleuren – update

Gijs Ettes
23 januari 2014, 10:03
1 min leestijd
Video toont Google Play met mogelijke nieuwe Nexus 5 kleuren – update
Nexus 5 kleuren

In een korte video zijn mogelijk een aantal nieuwe Nexus 5 kleuren te zien. Naast zwart en wit worden ook geel, rood, blauw, oranje en paars getoond. Ondanks dat de video van niet al te beste kwaliteit is, lijkt de Nexus 5-pagina in Google Play die zichtbaar is toch echt te zijn. Het is echter ook mogelijk dat de persoon achter de camera de pagina heeft nagemaakt; een officiële bevestiging van LG of Google ontbreekt immers nog.

Momenteel is de Nexus 5 alleen in twee kleuren beschikbaar. Verder heb je de keuze uit 16GB of 32GB geheugen, al is laatstgenoemde variant in Nederland en België aanzienlijk slechter leverbaar. De Nexus 5 is voorzien van de laatste versie van Android 4.4 (KitKat), een prachtig 4,95 inch-scherm (1920 bij 1080 pixels) en een snelle 2,26GHz-quadcore-processor (Qualcomm Snapdragon 800). Onze uitgebreide ervaringen met het toestel en de nieuwste Android-versie lees je in de Nexus 5 review.

Lees verder na de advertentie.

Update: meerdere bronnen geven aan dat de video en screenshots met Nexus 5 kleuren nep is.

Lees meer over de Nexus 5

De Nexus 5 beschikt over een accu met een capaciteit van 2300 mAh en een 8-megapixel-camera met beeldstabilisatie. Het toestel meet verder 131 x 86 x 9 millimeter en weegt met 130 gram minder dan vergelijkbare telefoons van deze omvang. Ook vinden we 4g-ondersteuning aan boord en ondersteuning voor draadloos opladen – handig voor wie het geklooi met draden zat is.

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

LG Nexus 5
LG Nexus 5

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu