Nexus 5 kopen in Nederland vanaf nu mogelijk voor 399 euro

Nexus 5De Nexus 5 is vanaf aanstaande woensdag (30 oktober) in Nederland te koop. Dat meldt Belsimpel middels een persbericht. De aankomende Nexus-smartphone heeft een adviesprijs van 459 euro voor het 16GB-model – het enige model dat wordt aangeboden – en wordt vanaf woensdag geleverd, waarna kopers de smartphone donderdag aan consumenten wordt geleverd.

De plotselinge release is opvallend, want LG en Google hebben de Nexus 5 nog niet officieel aangekondigd. In de specificaties staan alle bekende feiten die we al over de Nexus 5 weten. Daarbij wordt opnieuw bevestigd dat de smartphone enkel in een 2300 mAh-versie beschikbaar komt.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

Nexus 5 kopen

Nexus 5 met abonnement kopen:

Nexus 5 los kopen:

Bekijk de uitgebreide  Nexus 5 kopen  pagina.

Belsimpel bevestigt tegenover AndroidPlanet dat het om enkele honderden toestellen gaat. “Meer dan genoeg voor de eerste kopers”, aldus de webwinkel.

UPDATE: Inmiddels is de Nexus 5 van de website gehaald. Het bericht luidt: “LG Nederland kon de Nexus 5 niet officieel bevestigen, daarom hebben wij het toestel voorlopig offline…” Belsimpel bevestigt tegenover AndroidPlanet dat de reeds bestelde Nexus 5-toestellen woensdag gewoon naar de betreffende klanten worden verstuurd, ook al is de Nexus 5 niet meer op de website te koop.

Nexus 5 specificaties

  • Besturingssysteem: Android 4.4 (Kitkat)
  • Processor: Qualcomm Snapdragon 800 2,3GHz
  • Geheugen: 2GB werkgeheugen, 16/32GB opslagruimte
  • Scherm: 4,95 inch full-hd-scherm (1920×1080 pixels)
  • Camera: 8 megapixel-camera, 1,2 megapixel-frontcamera
  • Batterij: 2300 mAh
  • Overig: 4g-ondersteuning, Qi-opladen, nfc

Lees meer over de Nexus 5

Bekijk onze toestelpagina van de Nexus 5 om snel alle informatie over de aankomende Nexus-smartphone te bekijken. Hieronder vind je het meest recente nieuws omtrent de Nexus 5.

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.