De Samsung Galaxy S23 nu extra scherp geprijsd!

Foutje Google: Nexus 5 te koop in de Play Store voor 349 dollar

Gijs Ettes
18 oktober 2013, 8:13
1 min leestijd
Foutje Google: Nexus 5 te koop in de Play Store voor 349 dollar
Nexus 5

UPDATE: Inmiddels is de Nexus 5 te koop via webshop Belsimpel en Studentmobiel.
Afgelopen nacht was tijdelijk de Nexus 5 te koop in de Play Store, als gevolg van een foutje van Google. De smartphone stond aangeboden voor een prijs van 349 dollar, omgerekend zo’n 255 euro, voor het 16GB-model.

Inmiddels heeft Google de fout hersteld en is niet de Nexus 5 te koop, maar juist de Nexus 4. De fout past in een lange lijn van lekken en teasers in aanloop naar de verschijning van het toestel en Android 4.4. De release vindt mogelijk op 28 oktober, dus over iets minder dan twee weken, plaats.

Lees verder na de advertentie.

Eerder deze week doken twee teasers met betrekking tot de Android 4.4 en Nexus 5 onthulling op, die beide verwijzen naar de datum 28 oktober. Zo kwam KitKat met een plaatje met de tekst “This is It” en het bijschrift “Soms moet je zoeken naar de aanwijzingen“, verwijzend naar een Michael Jackson-lied dat op 28 oktober werd uitgebracht. Een andere teaser van de snoepfabrikant verwees naar het nummer Gonna Make You Sweat van de C+C Music Factory. Die band heette eerder nog The 28th Street Crew.

Nexus 5 te koop

De Canadese provider TELUS heeft ook zijn duit in het ‘lek’-zakje gedaan met het lekken van foto’s van de Nexus 5. Het design van de smartphone is te zien, alsmede Android 4.4 en het logo van TELUS. De plaatjes zien er overtuigend uit, al is over de echtheid weinig bekend.

Bekijk het Nexus 5 dossier voor meer informatie over de smartphone.

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

LG Nexus 5
LG Nexus 5

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu