De Samsung Galaxy S23 nu extra scherp geprijsd!

Nieuwe Nexus 5 krijgt mogelijk vingerafdrukscanner

Redactie
31 juli 2015, 11:02
1 min leestijd
Nieuwe Nexus 5 krijgt mogelijk vingerafdrukscanner

De Nexus 5 (2015) krijgt hoogstwaarschijnlijk een vingerafdrukscanner. Niet alleen ondersteunt Android M direct vingerafdrukscanners, maar een gelekt hoesje laat een gat opening voor de scanner zien.

Lees verder na de advertentie.

De foto’s van het hoesje van de Nexus 5 is gelekt door Twitter-lekker OnLeaks, die al eerder juiste renders van de LG G4 publiceerde. Daarmee lijkt OnLeaks goede bronnen binnen LG te hebben, waardoor het aannemelijk is dat ook deze foto’s van het hoesje voor de nieuwe Nexus 5 kloppen.

Nexus 5 vingerafdrukscanner

Het hoesje toont drie openingen, waarvan de bovenste twee voor de camera en flitser zijn. Daaronder is er een opening die hoogstwaarschijnlijk is bedoeld voor de vingerafdrukscanner. LG heeft ervaring met het plaatsen van knoppen aan de achterzijde: zowel de knoppen van de LG  G2, LG G3 en LG G4 zijn van knoppen aan de achterzijde voorzien. Android M beschikt al standaard over ondersteuning voor vingerafdrukscanners, dus het is aannemelijk dat

2000642511

Verder toont het hoesje verschillende openingen aan de onder-, zij- en bovenkant waarmee gebruikers bijvoorbeeld de powerknop, volumeknoppen, usb-c-poort en de koptelefooningang kunnen bereiken. De verwachting is dat de Nexus 5, met een 5,2 inch full-hd-scherm, aan het einde van het jaar wordt geïntroduceerd. Meestal wordt de nieuwe Nexus eind oktober gepresenteerd, waarna het toestel in november te koop komt.

Laatste nieuws over LG

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

LG Nexus 5X
LG Nexus 5X

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu