De Samsung Galaxy S22 5G nu met €100,- cashback!

Nexus 5X-gebruikers klagen over gele waas op scherm

Erwin Vogelaar
26 oktober 2015, 16:17
1 min leestijd
Nexus 5X-gebruikers klagen over gele waas op scherm

In een groeiende thread op Reddit klagen Nexus 5X-gebruikers over een gele waas  op het scherm van hun nieuwe smartphone. Niet elk toestel heeft last van dit probleem.

Lees verder na de advertentie.

Problemen met Nexus 5x scherm

Toen een Reddit-gebruiker een net aangeschafte Nexus 5X naast een ander toestel legde, bleek het scherm wel erg gelig te zijn. Al snel meldde zich andere mensen die ook een gele waas op hun toestel zagen. Niet elk Nexus 5X scherm heeft last van het probleem. Hier kwam een gebruiker achter die maar liefst twee Nexus 5X-toestellen in bezit heeft. De ene smartphone  heeft duidelijk een warmer scherm dan de ander.

 Nexus 5X scherm

Het is niet de eerste keer dan een nieuw Android-toestel geplaagd wordt door een gele waas. Zo werd de OnePlus One massaal teruggestuurd door een vergelijkbaar probleem. Bij de OnePlus One ging het echter enkel om de onderzijde van het scherm, terwijl bij de Nexus 5X het volledige scherm er wat zonniger uit ziet.

Een gele waas op een scherm kan komen doordat de lijm nog niet volledig opgedroogd is. Of dit nu ook het geval is bij de Nexus 5X is niet bekend. Sommige Reddit-gebruikers stellen dat men gewoon enkele dagen moet wachten om te zien of de waas vanzelf verdwijnt.  Andere gebruikers hebben inmiddels contact gehad met Google  en  krijgen een nieuw toestel thuisgestuurd.

Lees meer over de LG Nexus 5X

Bron: Reddit
Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

LG Nexus 5X
LG Nexus 5X

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu
Nieuws Tips Apps Reviews Thema's Video's