‘Nexus 5X en 6P opnieuw gelekt, komen in verschillende kleuren’

Wouter Nijsen
23 september 2015, 20:17
1 min leestijd
‘Nexus 5X en 6P opnieuw gelekt, komen in verschillende kleuren’

Eerder vandaag dook er al nieuw beeldmateriaal van de Nexus 5X en Nexus 6P op, nu zijn de toestellen volledig te zien op gelekte  persrenders. Beide telefoons  worden waarschijnlijk in meerdere kleuren uitgebracht.

Lees verder na de advertentie.

Dit zijn de Nexus 5X kleuren

De persrenders werden gepubliceerd door Android Police. Op de beelden zijn beide Nexus-toestellen in volle glorie te zien. De Nexus 5X valt op door het simplistische design, waardoor de smartphone fraaier oogt dan  voorgaande Nexus-toestellen. Kenmerkend is het grote scherm en de ronde vingerafdrukscanner aan de achterzijde. De camera wordt bijgestaan door een led-flitser.

Nexus 5X kleuren

De Nexus 5X wordt volgens Android Police beschikbaar in de kleuren zwart, wit en mintgroen. Volgens de laatste geruchten krijgt het toestel vlotte specificaties en een prijskaartje dat tussen de 350 en 450 euro  ligt. De smartphone zou beschikken over een 5,2 inch-full-hd-scherm, Snapdragon 808-processor, 3GB aan werkgeheugen en een 13 megapixel-camera.

Huawei Nexus 6P

Ook zijn er nieuwe beelden van de Nexus 6P opgedoken. De smartphone, die de Motorola Nexus 6 gaat opvolgen, komt in vier verschillende kleuren. Hierbij gaat het om de kleuren wit, zwart, zilver en goud.

Nexus 6L kleuren

De Nexus 6P zou beschikken over een groter (5,7 inch) en scherper (2560 bij 1440 pixels) scherm. Daarnaast wordt de smartphone waarschijnlijk voorzien van een Snapdragon 810-chip, 3GB aan werkgeheugen en een vingerafdrukscanner.

Beide Nexus-toestellen worden hoogstwaarschijnlijk volgende week dinsdag (29 september) tijdens het Google-evenement gepresenteerd. Daar krijgen we mogelijk ook meer te horen over de Android 6.0 Marshmallow release en de nieuwe Chromecast. Wanneer de Nexus 5X en 6P naar Nederland en België komen, is nog onbekend.

Dit weten we tot nu toe over Googles nieuwe Nexus-toestellen.

Het laatste nieuws over Google

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Huawei Nexus 6P
Huawei Nexus 6P

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu