De Samsung Galaxy S24 Ultra nu met de Galaxy Watch6 LTE cadeau!

Tip: Nexus 5X (16GB en 32GB) fors in prijs gedaald

Redactie
16 december 2015, 10:37
2 min leestijd

De Nexus 5X werd in de Benelux geïntroduceerd met een relatief fors prijskaartje van 479 euro voor de 16GB-versie. Inmiddels is het toestel bij diverse webshops  een stuk goedkoper verkrijgbaar.

Vind de beste Nexus 5X prijs

Bij onder meer GSMWijzer, Studentmobiel, Coolblue en Belsimpel is het 16GB-model inmiddels te koop  voor 399 euro. De 32GB-variant, die aanvankelijk 529 euro kostte, is ook 80 euro in prijs gedaald. Dat toestel is nu  verkrijgbaar voor 449 euro. Of de prijsdaling te maken heeft met slechte verkopen is niet bekend. De Nexus 6P die gelijktijdig met de 5X werd geïntroduceerd, heeft nog steeds de introductieprijs van 649 euro.

In het overzicht hieronder vind je de beste Nexus 5X prijs, zowel los als in combinatie met een abonnement. Check ook ons uitgebreide overzicht met  Nexus 5X aanbiedingen, waarbij je kunt filteren op geheugen, kleur, prijs, levertijd en meer.

LG Nexus 5X

LG Nexus 5X prijzen vergelijken

Bekijk product

We hebben momenteel geen LG Nexus 5X prijzen. Bekijk alle LG smartphones.

Alle LG smartphones met prijzen

Bedankt tipgevers!

Lees de Nexus 5X review

De Nexus 5X is op veel punten verbeterd ten opzichte van zijn voorganger. De accuduur is beter (maar nog steeds niet geweldig), de camera schiet eindelijk fraaie foto`s en de vingerafdrukscanner is een fijne toevoeging. Ook het kleinere schermformaat en de mogelijkheid om Googles Android te draaien, zullen voor velen belangrijke redenen zijn om de Nexus 5X aan te schaffen.

Toch kunnen we de vrij hoge aanschafprijs niet rechtvaardigen. Met 479 euro voor het 16GB-model is de Nexus 5X gewoonweg een prijzige smartphone voor de hardware die je krijgt. De prestaties laten hier en daar te wensen over en ook het design is niet bepaald premium. Als de Nexus 5X net als zijn voorganger een lager prijskaartje had gehad, was dit een topper. Nu zijn we maar enkel tevreden met het toestel, en dat is eigenlijk te weinig voor een Nexus-apparaat.

→ Check ons volledige  oordeel in de Nexus 5X review

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

LG Nexus 5X
LG Nexus 5X

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu