Drietal nieuwe video’s hint op Nexus 6 aankondiging

Gijs Ettes
14 oktober 2014, 10:19
1 min leestijd
Drietal nieuwe video’s hint op Nexus 6 aankondiging
Nexus 6 aankondiging

Op Google+ zijn drie video’s opgedoken die hinten naar de Nexus 6 aankondiging en de presentatie van de nieuwe Android-versie, Android L. In de video wordt verwezen naar een website die momenteel nog niet live is, maar dat waarschijnlijk direct na de lancering van het nieuwe Google-toestel wordt.

De filmpjes zelf zijn wel al te bekijken. De eerste toont een vijftal Android-poppetjes dat op de bus is aan het wachten. Op een gegeven moment gaat iemands telefoon af. De poppetjes checken allemaal hun toestel en uiteindelijk trekt de kleinste van de vijf de enorme Nexus 6 uit zijn broekzak. Op het toestel is duidelijk te zien aan de Android-knoppen dat deze draait op Android L.

Lees verder na de advertentie.

Bekijk de reclamevideo voor de Nexus 6 aankondiging

Het doel van de reclamecampagne is om te laten zien dat er veel verschillende Android-telefoons zijn. Van de gigantische Nexus 6 met zijn 5,9 inch-scherm tot kleine modellen die beter zijn te hanteren.

De andere twee video’s kun je op deze pagina bekijken. Meer over de aankomende Google-telefoon en Android-versie lees je op de overzichtspagina’s van de Nexus 6 en Android L.

Het laatste nieuws over de Nexus 6

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Motorola Nexus 6
Motorola Nexus 6

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu