‘Nieuwe foto vermeende Nexus-smartphone lekt uit’

Wouter Nijsen
26 september 2014, 9:59
1 min leestijd
‘Nieuwe foto vermeende Nexus-smartphone lekt uit’

Nexus 6 fotoEr is een foto van een nog onaangekondigde Motorola-telefoon opgedoken, die volgens geruchten de naam Nexus 6 of Nexus X krijgt. De nieuwe Nexus 6 foto lijkt overeen te komen met eerdere uitgelekte beelden. Het kiekje toont de zogenoemde Motorola ‘Shamu’ naast de LG G3 en wat opvalt is dat eerstgenoemde  nog groter is dan de 5,5 inch-smartphone van LG.

Er gingen eerder al verhalen  over een 5,92 inch-scherm en die geruchten lijken met deze nieuwe foto deels bevestigd te worden. Een Nexus-logo mist echter, dus het is nog niet zeker of we hier te maken hebben met  de opvolger van de Nexus 5.

Eerder uitgelekte informatie

Nexus 6 fotoHoewel er nog geen informatie over de nieuwe Nexus-smartphone is bevestigd, is er in het verleden al wel het een en ander over het toestel  uitgelekt. Het 5,92 inch-scherm schijnt een QHD-resolutie van 2560 bij 1440 pixels te hebben, wat voor een enorm hoge  pixeldichtheid van 498 ppi zorgt. Ook krijgt  de batterij naar verluidt  een capaciteit van 3200 mAh, wat aannemelijk  lijkt gezien het enorme scherm.

Daarnaast is het toestel waarschijnlijk voorzien van een 13 megapixel-camera en een 2 megapixel-frontcamera. De nieuwe Nexus wordt naar alle waarschijnlijkheid aangestuurd door een Snapdragon 805-chip met 3GB aan werkgeheugen en heeft standaard 32GB aan opslagruimte. Naar verwachting draait  hij op  de nieuwste versie van Android: Android L.

Het laatste nieuws over de Nexus 6/X

(Via)

Categorie: Fabrikanten
Spotlights: Google, Motorola

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Menu
Nieuws Tips Apps Reviews Spotlights Video's