Nexus 6 paar tientjes goedkoper in Duitsland

Gijs Ettes
19 november 2014, 14:15
2 min leestijd
Nexus 6 paar tientjes goedkoper in Duitsland

Wil je de Nexus 6 goedkoper bestellen, dan kun je nu terecht bij onze Oosterburen. Onder meer MediaMarkt en Amazon bieden het nieuwe toestel voor een lager bedrag aan.

Nexus 6 goedkoper

Nexus 6 goedkoperDe Nexus 6 is bij onze Oosterburen te bestellen vanaf 599 euro voor het model met 32GB aan opslagruimte. Het 64GB-model kost 649 euro en daarmee zijn beide versies 50 euro goedkoper dan wanneer je ze in Nederland zou bestellen. De Nexus 6 is bijvoorbeeld bij Amazon.de verkrijgbaar en wordt naar Nederland verzonden voor iets meer dan 9 euro. De Duitse MediaMarkt levert niet in Nederland, al zou je kunnen overwegen om volgende maand een filiaal over de grens te bezoeken. Houd bij verzending rekening met een relatief lange levertijd. De 64GB-versie wordt waarschijnlijk op 19 december verzonden en de 32GB-versie pas vanaf 31 december.

In Nederland is de Nexus 6 voor onbepaalde tijd uitgesteld, nadat diverse Vodafone-klanten problemen ondervonden met hun Nexus-toestel en de Android Lollipop-update. Deze update zorgt ervoor dat klanten van de provider geen sms’jes meer kunnen verzenden. Google Nederland heeft het probleem erkent en zegt aan een oplossing te werken.

Reserveer de Nexus 6

Wil je niettemin alvast de Nexus 6 bestellen in combinatie met een abonnement, dan vind je hieronder daarvoor de beste aanbiedingen. Deze worden dagelijks geactualiseerd.

Motorola Nexus 6
Motorola Nexus 6
8,0
Welke Motorola Nexus 6 wil je?
Wij hebben momenteel geen Motorola Nexus 6 aanbiedingen voor je. Vergelijk hier alle smartphones Vergelijk hier alle smartphones
Sim only nodig?

De Nexus 6 is ook als los toestel te reserveren. Hieronder hebben we de partijen op een rijtje gezet die de smartphone  los verkopen. Bij Coolblue krijg je er als Android Planet-lezer gratis een Chromecast bij!

Winkel Uitvoeringen Vanafprijs
Coolblue    (Actie) 32GB – 64GB vanaf €649,- met gratis Chromecast Bekijken
Belsimpel 32GB – 64GB vanaf €646,- Bekijken
Studentmobiel 32GB – 64GB vanaf €649,- Bekijken
Typhone 32GB – 64GB vanaf €649,- Bekijken
Centralpoint 32GB – 64GB vanaf €649,- Bekijken

Het laatste nieuws over de Nexus 6

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Menu
Nieuws Tips Apps Reviews Spotlights Video's