Nexus 6 paar tientjes goedkoper in Duitsland

Gijs Ettes
19 november 2014, 14:15
2 min leestijd
Nexus 6 paar tientjes goedkoper in Duitsland

Wil je de Nexus 6 goedkoper bestellen, dan kun je nu terecht bij onze Oosterburen. Onder meer MediaMarkt en Amazon bieden het nieuwe toestel voor een lager bedrag aan.

Lees verder na de advertentie.

Nexus 6 goedkoper

Nexus 6 goedkoper

De Nexus 6 is bij onze Oosterburen te bestellen vanaf 599 euro voor het model met 32GB aan opslagruimte. Het 64GB-model kost 649 euro en daarmee zijn beide versies 50 euro goedkoper dan wanneer je ze in Nederland zou bestellen. De Nexus 6 is bijvoorbeeld bij Amazon.de verkrijgbaar en wordt naar Nederland verzonden voor iets meer dan 9 euro. De Duitse MediaMarkt levert niet in Nederland, al zou je kunnen overwegen om volgende maand een filiaal over de grens te bezoeken. Houd bij verzending rekening met een relatief lange levertijd. De 64GB-versie wordt waarschijnlijk op 19 december verzonden en de 32GB-versie pas vanaf 31 december.

In Nederland is de Nexus 6 voor onbepaalde tijd uitgesteld, nadat diverse Vodafone-klanten problemen ondervonden met hun Nexus-toestel en de Android Lollipop-update. Deze update zorgt ervoor dat klanten van de provider geen sms’jes meer kunnen verzenden. Google Nederland heeft het probleem erkent en zegt aan een oplossing te werken.

Reserveer de Nexus 6

Wil je niettemin alvast de Nexus 6 bestellen in combinatie met een abonnement, dan vind je hieronder daarvoor de beste aanbiedingen. Deze worden dagelijks geactualiseerd.

Motorola Nexus 6

Motorola Nexus 6 prijzen vergelijken

Bekijk product

We hebben momenteel geen Motorola Nexus 6 prijzen. Bekijk alle Motorola smartphones.

Alle Motorola smartphones met prijzen

De Nexus 6 is ook als los toestel te reserveren. Hieronder hebben we de partijen op een rijtje gezet die de smartphone  los verkopen. Bij Coolblue krijg je er als Android Planet-lezer gratis een Chromecast bij!

WinkelUitvoeringenVanafprijs
Coolblue    (Actie)32GB – 64GBvanaf €649,- met gratis ChromecastBekijken
Belsimpel32GB – 64GBvanaf €646,-Bekijken
Studentmobiel32GB – 64GBvanaf €649,-Bekijken
Typhone32GB – 64GBvanaf €649,-Bekijken
Centralpoint32GB – 64GBvanaf €649,-Bekijken

Het laatste nieuws over de Nexus 6

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Motorola Nexus 6
Motorola Nexus 6

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu