Nexus 6 nu te koop, morgen in huis

Vanaf vandaag kun je de Nexus 6 los kopen of in combinatie met een abonnement. We zetten de goedkoopste aanbieders op een rijtje en laten je zien waar je op moet letten.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

De Nexus 6 los kopen kan bij deze aanbieders

De Nexus 6 is de grootste, krachtigste en duurste Google-telefoon tot nu toe. Hij heeft een scherm met een afmeting van net geen 6 inch en een indrukwekkende resolutie van 2560 bij 1440 pixels. Het toestel kost 649 euro voor het 32GB-model en 699 euro voor het 64GB-model. Daarmee is de Nexus 6 fiks duurder dan zijn voorgangers; die waren bij de release immers voor rond de 400 euro aan te schaffen. Hieronder hebben we de partijen op een rijtje gezet die de Nexus 6 los verkopen en veelal binnen 24 uur verzenden.

WinkelUitvoeringenVanafprijs
Coolblue    (Actie)32GB – 64GBvanaf €649,- met gratis ChromecastBekijken
Belsimpel32GB – 64GBvanaf €649,-Bekijken
Studentmobiel32GB – 64GBvanaf €649,-Bekijken
Typhone32GB – 64GBvanaf €649,-Bekijken
Centralpoint32GB – 64GBvanaf €649,-Bekijken

Nexus 6 in combinatie met een abonnement

Wil je de Nexus 6 bestellen in combinatie met een abonnement, dan vind je hieronder daarvoor de beste aanbiedingen. Deze worden dagelijks geactualiseerd.

Meer opslag nodig? Hieronder vind je de beste Nexus 6 aanbiedingen voor het model met 64GB.

Design en specs

Nexus 6 los kopenHet design van de Nexus 6 is gebaseerd op dat van de nieuwe Motorola Moto X. Het is een fors toestel met afmetingen van 159,2 bij 82,9 bij 10,1 millimeter en een gewicht van 184 gram. Met één hand is de nieuwe Nexus dan ook wat lastig te bedienen. Toch biedt het grote display zo zijn voordelen, met name als je veel spelletjes speelt en video’s bekijkt. Ook voor het lezen en bekijken van websites is het grote scherm prettig.

Onderhuids is de Nexus 6 goed voorzien met een vlotte 2,65GHz-quadcore-processor (Qualcomm Snapdragon 805), 3GB aan werkgeheugen en 32 of 64GB aan opslag. Standaard draait  hij  Android 5.0 en is er ondersteuning voor 4G en nfc aanwezig. Ook is er een 13-megapixel-camera aan boord met optische beeldstabilisatie, een dubbele ledflitser en de mogelijkheid om in 4K te filmen. Daarmee is de nieuwe Nexus-telefoon erg geschikt voor veeleisende gebruikers.

Nexus 6 in beeld

Hieronder kun je de video van de onthulling van de Nexus 6 bekijken. Het filmpje geeft een indruk van het design en de functies van de smartphone.

https://www.youtube.com/watch?v=wk-PY2dBKaA

Het laatste nieuws over de Nexus 6

Hieronder lees je het laatste nieuws met betrekking tot de nieuwe Google-telefoon. Op zoek naar een ander Android-toestel van Google? Bekijk dan de Google-toestelpagina.

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.