De Samsung Galaxy S23 nu extra scherp geprijsd!

Nexus 6 niet meer verkrijgbaar in Google Store

Gijs Ettes
9 december 2015, 9:45
1 min leestijd
Nexus 6 niet meer verkrijgbaar in Google Store

Na de LG Nexus 5 heeft Google ook de Nexus 6 van Motorola uit de Google Store gehaald. Alleen de nieuwere  Nexus 5X en Nexus 6P zijn nu verkrijgbaar in de webshop van de zoekgigant.

Lees verder na de advertentie.

Nexus 6 uit Google Store

De Nexus 6 werd ontwikkeld door Motorola en verscheen in december 2014. Precies een jaar na de release is het toestel dus niet meer verkrijgbaar via de Google Store, al zijn er wel nog diverse andere webshops die de Nexus 6  aanbieden. Oorspronkelijk had de smartphone een prijskaartje van 649 euro, maar inmiddels is de prijs van een los toestel gezakt naar 389 euro. Via onderstaande aanbieders haal je de Nexus 6 het goedkoopst in huis.

Motorola Nexus 6

Motorola Nexus 6 prijzen vergelijken

Bekijk product

We hebben momenteel geen Motorola Nexus 6 prijzen. Bekijk alle Motorola smartphones.

Alle Motorola smartphones met prijzen

De Nexus 6 was de eerste Nexus-smartphone met een scherm van meer dan 5 inch. Sterker nog, met zijn 6 inch-display is het beeld groter dan dat van menig ander toestel. Het heeft ook een behoorlijk hoge resolutie van 2560 bij 1440 pixels  en wordt  van stroom  voorzien door een accu van 3220 mAh. Verder beschikt de Nexus 6 over een Snapdragon 805-chip met een 2,65GHz octacore-processor, 3GB RAM, 32 of 64GB aan opslagruimte en een 13 megapixel-camera met optische beeldstabilisatie. Meer over het toestel lees je  in onze Nexus 6 review.

Het laatste nieuws over Google

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Motorola Nexus 6
Motorola Nexus 6

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu