Nexus 6 binnen enkele minuten na Amerikaanse pre-order al uitverkocht

Redactie
30 oktober 2014, 8:31
1 min leestijd
Nexus 6 binnen enkele minuten na Amerikaanse pre-order al uitverkocht
Nexus 6 release

De Nexus 6 was in de Verenigde Staten voor een korte periode al voor te bestellen via Google Play. De grote smartphone van Google en Motorola was echter niet voor een lange tijd te bestellen, want de Nexus 6 verkoop gaat als een speer: binnen enkele minuten was het toestel uitverkocht. Daarmee lijkt de Nexus 6 opnieuw zeer schaars in de markt te worden gezet, net als zijn voorgangers.

De Verenigde Staten is het eerste land dat de Nexus 6 kan bestellen. In Nederland is Googles nieuwe smartphone vanaf 18 november voor te bestellen. De verwachte levering vindt begin december plaats, zo meldt de Nederlandse distributeur Motorola.

Lees verder na de advertentie.

Nexus 6 verkoop gaat als een speer

Nexus 6

De Nexus 6 is voorzien van een 6 inch-scherm met een QHD-resolutie van 2560 bij 1440 pixels, Snapdragon 805-chip, 3GB aan werkgeheugen en een 13 megapixel-camera. De behuizing is gemaakt van aluminium, waarbij de achterkant nog van kunststof is. Aan de voorzijde zijn twee stereospeakers te vinden.

Logischerwijs draait het toestel vanuit de doos op Android 5.0 Lollipop. Daarmee is de Nexus 6 de eerste smartphone die van de nieuwe Android-versie is voorzien.

De adviesprijs blijft vooralsnog onbekend, hoewel wij een prijs van 569 en 649 euro voor respectievelijk het 32GB- en 64GB-model verwachten.

Laatste Nexus 6-nieuws

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Motorola Nexus 6
Motorola Nexus 6

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu