De Samsung Galaxy S23 nu extra scherp geprijsd!

Tip: 32GB-versie Nexus 6P tijdelijk goedkoper verkrijgbaar

Redactie
15 juli 2016, 12:06
2 min leestijd
Tip: 32GB-versie Nexus 6P tijdelijk goedkoper verkrijgbaar

De Nexus 6P is tijdelijk goedkoper verkrijgbaar. Koopjessites iBood verkoopt de smartphone vandaag voor 440 euro, waar je nog wel 5,95 euro aan verzendkosten bij moet betalen.

Tijdelijke Nexus 6P actie

huawei nexus 6p

Belangrijk om te weten is dat het hierbij gaat om de 32GB-versie van de Nexus 6P. De smartphone heeft een adviesprijs van 649 euro, al vind je een losse Nexus 6P online voor ruim 100 euro minder. Toch bedraagt de besparing bij iBood zo`n 80 euro. Een goede deal dus, maar je moet snel handelen. De actie geldt namelijk nog tot het einde van de dag of totdat de voorraad verstreken is.

Bekijk de Nexus 6P aanbieding bij iBood

Dit moet je weten over de Nexus 6P

De Nexus 6P noemden wij vorig jaar de beste smartphone van 2015, door het fraaie design, de high-end specs en de kale versie van Android 6.0 (Marshmallow). Later dit jaar wordt de telefoon bijgewerkt naar Android Nougat. Het toestel beschikt over een Snapdragon 810-chip van Qualcomm met 3GB RAM en 32/64/128GB aan opslagruimte. Het 5,7 inch-scherm heeft een resolutie van 2560 bij 1440 pixels. Foto`s maakt de 6P met de 12,3 megapixel-camera aan de achterkant en 8 megapixel-camera. Meer over de telefoon lees je in onze Nexus 6P review.

Het is Google voor het eerst gelukt om de beste smartphone van het jaar te maken. Huawei heeft hierin een belangrijke rol gespeeld, want de fabrikant heeft de bouwkwaliteit van zijn high-end-modellen ook in de Nexus 6P doorgevoerd. Er is weinig op de high-end Nexus aan te merken, behalve dat `ie voor sommigen misschien iets te groot of met 649 euro (32GB-model) te duur is. Niettemin laat de Nexus 6P zien dat een Nexus-smartphone geen concessies hoeft te doen. Met een fraai design, een goede camera en dito accuduur heb je de beste hardware met de beste Android-versie. Een betere smartphone kun je dit jaar niet kopen.

Hieronder vind je de beste aanbiedingen voor een Nexus 6P met abonnement. Zoals je ziet haal je het toestel al gratis in huis voor 29 euro per maand.

Huawei Nexus 6P

Huawei Nexus 6P prijzen vergelijken

Bekijk product

We hebben momenteel geen Huawei Nexus 6P prijzen. Bekijk alle Huawei smartphones.

Alle Huawei smartphones met prijzen
Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Huawei Nexus 6P
Huawei Nexus 6P

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu