De Samsung Galaxy S21 FE nu tijdelijk met €96 korting!

Nexus 6P nu verkrijgbaar in de Google Store (en elders)

Redactie
23 november 2015, 15:57
1 min leestijd
Nexus 6P nu verkrijgbaar in de Google Store (en elders)

Sinds vorige week is de  Huawei Nexus 6P  in de Benelux verkrijgbaar en vanaf  vandaag is het toestel ook via Googles eigen webshop te bestellen. Kopers kunnen kiezen tussen de kleuren  aluminium, grafiet  en sneeuwwit.

Dit is de Nexus 6P

Het kleinere broertje van de Nexus 6P, de LG Nexus 5X, is al langere tijd te koop in Nederland. De Nexus 6P is met zijn  5,7 inch-scherm een stuk groter dan de 5X en heeft net iets betere specs. Zo heeft het display heeft een resolutie van 2560 bij 1440 pixels, wordt het toestel aangedreven door een Snapdragon 810-processor en beschikt het over 3GB aan werkgeheugen. Bekijk de Nexus 6P Google Store-pagina  voor meer informatie.

nexus 6p google store

Dankzij een 3450 mAh-accu moet de Nexus 6P langer dan een dag mee kunnen gaan. Huawei en Google hebben het toestel verder uitgerust met een usb-c-poort, waardoor het sneller op te laden is en data sneller gedeeld kan worden. Ook qua foto- en video-mogelijkheden is het toestel goed voorzien. Zo schiet je aan de voorkant selfies met een 8 megapixel-camera en beschikt de hoofdcamera over 12,3 megapixel.

De 32GB-versie van de Nexus 6P is vanaf 649 euro verkrijgbaar in de Google Store. Voor 699 euro wordt het model met 64GB naar je verstuurd. Hieronder staan de prijzen van de Nexus 6P met abonnement bij andere verkooppunten.

Huawei Nexus 6P

Huawei Nexus 6P prijzen vergelijken

Bekijk product

We hebben momenteel geen Huawei Nexus 6P prijzen. Bekijk alle Huawei smartphones.

Alle Huawei smartphones met prijzen
Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Huawei Nexus 6P
Huawei Nexus 6P

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu