Nexus 6P in Nederland: dit zijn de beste prijzen

Redactie
18 november 2015, 17:30
2 min leestijd
Nexus 6P in Nederland: dit zijn de beste prijzen

Sinds deze week is de Nexus 6P in Nederland verkrijgbaar. Diverse webshops hebben het Nexus-toestel van Huawei op voorraad en wij hebben de beste prijzen voor je op een rijtje gezet.

Nexus 6P bestellen

Je kunt de Nexus 6P in Nederland bestellen in combinatie met een abonnement of los vanaf 649 euro voor het 32GB-model. Een Nexus 6P met abonnement heb je op het moment van schrijven al voor een maandbedrag van 31 euro, waarbij je niet hoeft bij te betalen voor het toestel zelf. Ter vergelijking: de Nexus 5X met abonnement kost minimaal 26 euro per maand als je niet wilt bijbetalen.

Huawei Nexus 6P

Huawei Nexus 6P prijzen vergelijken

Bekijk product

We hebben momenteel geen Huawei Nexus 6P prijzen. Bekijk alle Huawei smartphones.

Alle Huawei smartphones met prijzen

Hierboven  hebben we de beste aanbiedingen voor de Nexus 6P met 32GB opslag uitgelicht. De prijzen worden dagelijks geactualiseerd, zodat je nooit te veel betaalt. Je kunt ook de Nexus 6P met 64GB opslag bestellen, maar houd dan wel rekening met een langere levertijd.

Meer over de Nexus 6P

De Nexus 6P is het eerste Nexus-toestel van Huawei en de meest high-end Google-telefoon van 2015. De smartphone wordt gekenmerkt door zijn grote 5,7 inch-scherm en is daarmee is slag groter dan de Nexus 5X, de Nexus-smartphone die door LG is ontwikkeld. De 6P is op vrijwel alle fronten beter dan de 5X: zo is de schermresolutie hoger, de chipset krachtiger en is het toestel voorzien van een fraaie metalen behuizing.

nexus 6p in nederland

Hoewel de voorkant van de Nexus 6P er vrij traditioneel uitziet, is het aan de achterkant een ander verhaal. Naast de camera en het Nexus-logo vinden we hier namelijk een cirkelvormige vingerafdrukscanner. Die kan worden gebruikt om het toestel te ontgrendelen en betalingen te autoriseren. Ook bevinden de camera, flitser en nfc-chip zich in een apart glazen paneel dat afwijkt van de rest van de behuizing. Hierdoor heeft het toestel wat weg van een periscoop.

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu