De Samsung Galaxy A54: Ruil in en krijg tot €80 extra terug!

‘Nexus 7 4g-versie onderweg, foto duidt op snelle release’

Redactie
14 augustus 2013, 15:40
1 min leestijd
‘Nexus 7 4g-versie onderweg, foto duidt op snelle release’
nexus7 4g

De Nexus 7 4g-versie is onderweg. Dat blijkt uit enkele foto’s die op het Chinese forum Baidu, waar al vaker lekken zijn gepubliceerd, rondslingeren. Google kondigde de 4g-versie van de nieuwe tablet al wel aan, maar deze is vooralsnog niet beschikbaar in Google Play. De foto’s laten zien dat de Nexus 7 4g-versie met een mobiel netwerk verbindt en dat op de verpakking ‘LTE’ staat, de Engelse afkorting van 4g. Een release lijkt vanwege de foto’s enorm dicht in de buurt te komen.

Enkele dagen geleden meldde vroege bezitters dat de Nexus 7 gps problemen had. Ook wordt er veel geklaagd over de Nexus 7 bouwkwaliteit: deze zou ondermaats zijn, waarbij soms het scherm van de behuizing loslaat. Een reeks aan dode pixels lijkt ook geen uitzondering te zijn.

Lees verder na de advertentie.

Nexus 7 specificaties

nexus7-2

De nieuwe Nexus 7 heeft een full-hd-scherm met een resolutie van 1920 bij 1200 pixels. Dankzij stereospeakers aan beide kanten van de tablet is het geluid daarnaast beter, onder andere dankzij `virtual surround-sound`.

De camera op de achterkant bevat 5 megapixels en de Nexus 7 heeft ook een 1.2-megapixel-frontcamera. De quadcore-processor draait op 1.5GHz en wordt ondersteund door 2GB aan intern geheugen. De nieuwe tablet van Asus en Google ondersteunt eveneens bluetooth 4.0 en draadloos opladen.

Nexus 7 kopen

Een Nexus 7 kopen wordt door internationale bestelpagina’s de komende periode al wel gemakkelijk. Zo kun je bijvoorbeeld een tablet vanuit Duitsland of het Verenigd Koninkrijk zonder extra importkosten naar Nederland importeren. Een Nexus 7 bestellen is vanaf 28 augustus al wel mogelijk via Engelse retailers: dan beginnen zij met de verkoop van Googles Nexus 7-tablet.

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Asus Nexus 7
Asus Nexus 7

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu