Nexus 7 multitouch-probleem met software-update opgelost

Redactie
23 augustus 2013, 7:47
1 min leestijd
Nexus 7 multitouch-probleem met software-update opgelost
nexus7 multitouch

Een aantal Nexus 7-bezitters hebben problemen met de multitouch gerapporteerd. Dit betekent dat de tablet moeite heeft om twee vingers om meer te registeren. De Nexus 7 zou op hol slaan en voor enkele seconden niet meer te gebruiken zijn. Het Nexus 7 multitouch-probleem is inmiddels door Google bevestigd die op zijn officiële fora aangeven een update te hebben uitgebracht die het probleem zou moeten oplossen. De update laat de tablet nog steeds op Android 4.3 draaien en zou de Nexus 7 multitouch-problemen softwarematig moeten oplossen.

Lees verder na de advertentie.

Nexus 7 multitouch update

De update krijgt versienummer JSS15Q en is voor geselecteerde Nexus 7-tablets al te downloaden. Het is onbekend hoe groot het probleem is. Op dit moment hebben tientallen mensen het probleem gerapporteerd, maar het is mogelijk dat velen ongemerkt last van de multitouch ondervinden. Aangezien het probleem volgens Google met een software-update op te lossen moet zijn, lijkt het probleem niet ernstig te zijn.

Nexus 7 problemen?

Eerder meldden gebruikers dat de Nexus 7 bouwkwaliteit niet in orde was en dat de Nexus 7 gps problemen heeft.

AndroidPlanet heeft geen problemen met zijn nieuwe Nexus 7 ondervonden. Tijdens het spelen van verschillende games en het in- en uitzoomen bij foto’s worden de aanrakingen correct geregisteerd.

Lees ook onze Nexus 7 review.

Via: Google fora

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Asus Nexus 7
Asus Nexus 7

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu