De Samsung Galaxy S23 nu extra scherp geprijsd!

Nexus 7 vanaf 7 september in Nederland te koop voor 269 euro

Redactie
6 september 2013, 11:16
1 min leestijd
Nexus 7 vanaf 7 september in Nederland te koop voor 269 euro
nexus7-3

De Nexus 7 Nederland-versie wordt morgen 7 september officieel geïntroduceerd waarna de tablet ook via verschillende verkooppunten te koop is. Dat maakt Asus Nederland bekend. De tablet wordt verkocht voor een adviesprijs van 269 euro voor de 32GB-versie. Het is nog niet duidelijk of ook de 16GB-versie naar Nederland komt. De Nexus 7 Nederland-versie komt beschikbaar in verschillende winkelketens en online retailers. De garantie loopt gewoon via Asus Nederland.

Eenzelfde situatie deed zich voor met de vorige Nexus 7 (2012). Toen lieten Asus en Google echter langer op zich wachten: zo’n drie maanden na de release werd de Nexus 7 (2012) in Nederland geïntroduceerd. Bij de nieuwe Nexus 7 is het gehele proces dus sneller gegaan.

Lees verder na de advertentie.

De Nexus 7 kopen kan al in onder andere het Verenigd Koninkrijk, Duitsland en Frankrijk.

Nexus 7 specificaties

nexus7-2

De nieuwe Nexus 7 heeft een full-hd-scherm (1920 bij 1200 pixels), ultrasnelle Qualcomm Snapdragon 600-chip met een quadcore-processor en 2GB aan werkgeheugen. De tablet komt beschikbaar in een 16GB- en een 32GB-versie en 4g-versie staat op de planning. Ook is er Bluetooth 4.0 aanwezig en ondersteunt de tablet draadloos opladen van de Qi-standaard.

Ook de behuizing is erg fijn. Deze is gemaakt van een soft-touch materiaal dat goed in de hand ligt en genoeg grip biedt. De Nexus 7 is daarnaast lekker dun en weegt zo`n 300 gram: van dat gewicht merk je niets als de tablet in de tas meegaat.

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Asus Nexus 7
Asus Nexus 7

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu