De Samsung Galaxy S23 nu extra scherp geprijsd!

Nexus 7 vanaf september verkrijgbaar in Nederland

Redactie
6 juli 2012, 9:47
1 min leestijd
Nexus 7 vanaf september verkrijgbaar in Nederland
Nexus 7

De Nexus 7 van Google zal vanaf september verkocht worden in Nederland. Dit heeft een Asus-medewerker verteld aan Bright. Het zal in de eerste plaats gaan om alleen de 16 gb-versie van de Android-tablet. Hoeveel hij hier gaat kosten is nog niet bekend, maar Asus houdt in Europa over het algemeen een richtprijs aan van 250 euro.

De Nexus 7 is een Android-tablet die door Asus wordt geproduceerd in opdracht van Google. Het 7-inch scherm en de lagere prijs moeten er voor zorgen dat de tablet zich flink onderscheidt van Apple’s iPad. In de Verenigde Staten concurreert de Nexus 7 met de Kindle Fire, een 7-inch tablet van Amazon. De tablet werd afgelopen maand door Google onthuld tijdens Google IO.

Lees verder na de advertentie.

Nieuwe wigets van de Google Play Store laten op de Nexus 7 `recommended content` zien, waardoor je tips voor films, muziek, series en boeken krijgt. De tips kun je weg swipen en de Google Play Store leert hierdoor wat je wel en niet leuk vindt. Of we daar in Nederland wat aan zullen hebben, is nog niet duidelijk: de kans bestaat namelijk dat de tablet zonder toegang tot films, muziek en e-books in de Google Play Store in Nederland wordt uitgebracht.

Heeft dit artikel je geholpen?

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu