‘Nexus 8 gelekt in promotiemateriaal Google’ – update

Nexus 8 gelektMogelijk heeft Google de Nexus 8 gelekt in eigen promotiemateriaal. Op de Amerikaanse versie van de officiële Android-website is nieuw beeldmateriaal te vinden op de Apps & Entertainment-pagina met daarop een Nexus-tablet die op Android 4.4 (KitKat) draait.

Op de Nederlandse versie van de Android-website is het beeldmateriaal niet te zien, maar Nederlandse gebruikers kunnen de pagina wel benaderen via een proxy. De desbetreffende afbeelding toont een tablet die qua afmetingen overeenkomt met de Nexus 7, maar aanzienlijke dunnere randen om het scherm heeft.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

De dunnere bezels wijzen er mogelijk op dat Google werkt aan een 8-inch opvolger van de Nexus 7. Eerder ging al het gerucht dat LG aan een Nexus 8-tablet werkt en afgelopen juli verscheen een render van het apparaat. Het is echter moeilijk te zeggen of de render en het promotiemateriaal van Google hetzelfde apparaat betreffen.

Nexus 8 gelekt, mogelijke specificaties

Vorige maand zijn de verwachte specificaties van de Nexus 8 gelekt. Het toestel zou een 8 inch-ips-scherm (1200 x 1920 pixels), 1,7GHz-quad-core-processor (Snapdragon 600), twee camera`s en hoogstwaarschijnlijk Android 4.4 krijgen. Deze zijn echter nog niet door Google bevestigd.

Update: Hoogstwaarschijnlijk betreft het promotiemateriaal van Google een gephotoshopte foto van de Nexus 7.

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.