Nexus 8 geruchten nieuw leven ingeblazen dankzij tweet

Gijs Ettes
9 december 2013, 9:13
1 min leestijd
Nexus 8 geruchten nieuw leven ingeblazen dankzij tweet
Nexus 8 geruchten

Begin vorige maand werd zogenaamd de Nexus 8 gelekt in promotiemateriaal van Google, maar later bleek dat het ging om een bewerkte afbeelding. Afgelopen nacht zijn de Nexus 8 geruchten echter nieuw leven ingeblazen dankzij een tweet van Twitter-lekker @evleaks, die suggereert dat de LG V510 een nieuwe Google-tablet is met 16GB aan opslaggeheugen.

De kans is groot dat de LG V510 de opvolger is van de LG V500, beter bekend als de G Pad 8.3 die tijdens de IFA in september werd gepresenteerd. Als we de tweet en bijbehorende foto van @evleaks moeten geloven, heeft Google in flink vinger in de pap bij de productie van de tablet. Beide mogelijke fabrikanten hebben nog geen reactie gegeven op de Nexus 8 geruchten.

Lees verder na de advertentie.

Nexus 8 geruchten

Overigens is de LG G Pad 8.3 is sinds vorige maand te koop voor een adviesprijs van 299 euro. De G Pad 8.3 is de eerste high-end-tablet van LG met een 8,3 inch full-hd-scherm (1920 bij 1200 pixels). Daarnaast beschikt de tablet over een krachtige 1,7GHz quadcore-processor (Snapdragon 600) en 2GB van het energiezuinige LPDDR2-werkgeheugen.

De G Pad 8.3 is beschikbaar in het zwart en wit met een metalen achterkant. Daarmee biedt LG als één van de weinigen een tablet met een metalen achterzijde aan: een eigenschap die wij alleen maar kunnen toejuichen.

Lees meer over LG

Categorieën: Google, Smartphones
Spotlight: Google

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

HTC Nexus 9
HTC Nexus 9
Menu
Nieuws Tips Apps Reviews Spotlights Video's