De Samsung Galaxy A54: Ruil in en krijg tot €80 extra terug!

Nexus 8 geruchten nieuw leven ingeblazen dankzij tweet

Gijs Ettes
9 december 2013, 9:13
1 min leestijd
Nexus 8 geruchten nieuw leven ingeblazen dankzij tweet
Nexus 8 geruchten

Begin vorige maand werd zogenaamd de Nexus 8 gelekt in promotiemateriaal van Google, maar later bleek dat het ging om een bewerkte afbeelding. Afgelopen nacht zijn de Nexus 8 geruchten echter nieuw leven ingeblazen dankzij een tweet van Twitter-lekker @evleaks, die suggereert dat de LG V510 een nieuwe Google-tablet is met 16GB aan opslaggeheugen.

De kans is groot dat de LG V510 de opvolger is van de LG V500, beter bekend als de G Pad 8.3 die tijdens de IFA in september werd gepresenteerd. Als we de tweet en bijbehorende foto van @evleaks moeten geloven, heeft Google in flink vinger in de pap bij de productie van de tablet. Beide mogelijke fabrikanten hebben nog geen reactie gegeven op de Nexus 8 geruchten.

Lees verder na de advertentie.

Nexus 8 geruchten

Overigens is de LG G Pad 8.3 is sinds vorige maand te koop voor een adviesprijs van 299 euro. De G Pad 8.3 is de eerste high-end-tablet van LG met een 8,3 inch full-hd-scherm (1920 bij 1200 pixels). Daarnaast beschikt de tablet over een krachtige 1,7GHz quadcore-processor (Snapdragon 600) en 2GB van het energiezuinige LPDDR2-werkgeheugen.

De G Pad 8.3 is beschikbaar in het zwart en wit met een metalen achterkant. Daarmee biedt LG als één van de weinigen een tablet met een metalen achterzijde aan: een eigenschap die wij alleen maar kunnen toejuichen.

Lees meer over LG

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

HTC Nexus 9
HTC Nexus 9

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu