De Samsung Galaxy A54: Ruil in en krijg tot €80 extra terug!

Nexus 9 nu ook te bestellen in Google Play

Gijs Ettes
18 oktober 2014, 10:33
1 min leestijd
Nexus 9 nu ook te bestellen in Google Play
Nexus 9 bestellen

De Nexus 9, die vanaf 3 november aanstaande verkrijgbaar wordt, heeft zijn weg naar Google Play gevonden. Je kunt nu alvast de Nexus 9 bestellen voor 389 euro voor het 16GB-model met wifi. Daarmee is de tablet 10 euro goedkoper dan wanneer je deze bij Coolblue of MediaMarkt – de andere kanalen waar hij exclusief wordt verkocht – zou reserveren. Hetzelfde geldt voor de  32GB-versje  met wifi; deze  kost 479 euro. De 4G-versie met 32GB opslag is nog niet te bestellen, maar gaat 559 euro kosten.

De Nexus 9 werd afgelopen woensdag officieel onthuld en is de eerste samenwerking tussen Google en HTC sinds lange tijd. Bovendien is het de eerste tablet van HTC die het bedrijf heeft gemaakt  sinds 2011. Het apparaat beschikt over een 8,9 inch-scherm met een resolutie van 2048 bij 1536 pixels. Verder is er een 64-bits NVIDIA Tegra K1 dualcore-processor aan boord, die wordt bijgestaan door 2GB aan werkgeheugen. Aan de achterzijde bevindt zich een 8 megapixel-camera en aan de voorzijde is een 1,6 megapixel-frontcamera te vinden voor het voeren van videogesprekken en het schieten van selfies.

Lees verder na de advertentie.

Nexus 9 bestellen

Momenteel kun je de Nexus 9 bestellen via Google Play of de aanbieders hieronder. Houd er rekening mee dat je een creditcard nodig hebt om een bestelling te plaatsen in Google Play. Ook zijn de verzendkosten niet gratis.

Coolblue

MediaMarkt

Het laatste nieuws over de Nexus 9

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

HTC Nexus 9
HTC Nexus 9

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu