De Samsung Galaxy S23 nu extra scherp geprijsd!

`Nexus 9-tablets geplaagd door hardwareproblemen‘

Redactie
10 november 2014, 16:31
1 min leestijd
`Nexus 9-tablets geplaagd door hardwareproblemen‘

De release van de Nexus 9 kampt met veel problemen. De tablet is prima beschikbaar via verschillende retailers, maar er komen veel klachten van gebruikers binnen over de hardware van de tablet van Google en HTC.

Lees verder na de advertentie.

Eén van de meest gehoorde klachten gaat over de behuizing. Deze zou kleine deukjes bevatten, met name in de aluminium rand van de tablet. Ook melden gebruikers dat je de achterkant kunt indrukken, waardoor ‘ie niet zo stevig aanvoelt. Ook zeggen sommige Nexus 9-bezitters dat de aluminium rand niet goed om het scherm sluit.

Nexus 9 hardware

Nexus 9 bestellen

Daarnaast beweren gebruikers dat zij veel last hebben van backlight bleeding. Dit betekent dat de verlichting achter het scherm naar de zijkanten lekt, waardoor de schermranden van de tablet lichter zijn dan het normale scherm. Dit gebeurt ook bij onder andere computerschermen, wat velen als erg vervelend ervaren.

Een laatste klacht van gebruikers gaat over de stereospeakers aan de voorzijde. Deze zouden een soort klikgeluid maken. Dit geluid is te horen als er op het scherm wordt gedrukt, maar ook als er geluid uit de speakers afkomstig is. Bijvoorbeeld tijdens het luisteren naar muziek of het bekijken van een video. In onderstaande video is het klikgeluid te horen.

Laatste Nexus 9-nieuws

(via)

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

HTC Nexus 9
HTC Nexus 9

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu