`Nexus 9-tablets geplaagd door hardwareproblemen‘

De release van de Nexus 9 kampt met veel problemen. De tablet is prima beschikbaar via verschillende retailers, maar er komen veel klachten van gebruikers binnen over de hardware van de tablet van Google en HTC.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

Eén van de meest gehoorde klachten gaat over de behuizing. Deze zou kleine deukjes bevatten, met name in de aluminium rand van de tablet. Ook melden gebruikers dat je de achterkant kunt indrukken, waardoor ‘ie niet zo stevig aanvoelt. Ook zeggen sommige Nexus 9-bezitters dat de aluminium rand niet goed om het scherm sluit.

Nexus 9 hardware

Nexus 9 bestellenDaarnaast beweren gebruikers dat zij veel last hebben van backlight bleeding. Dit betekent dat de verlichting achter het scherm naar de zijkanten lekt, waardoor de schermranden van de tablet lichter zijn dan het normale scherm. Dit gebeurt ook bij onder andere computerschermen, wat velen als erg vervelend ervaren.

Een laatste klacht van gebruikers gaat over de stereospeakers aan de voorzijde. Deze zouden een soort klikgeluid maken. Dit geluid is te horen als er op het scherm wordt gedrukt, maar ook als er geluid uit de speakers afkomstig is. Bijvoorbeeld tijdens het luisteren naar muziek of het bekijken van een video. In onderstaande video is het klikgeluid te horen.

Laatste Nexus 9-nieuws

(via)

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.