De Samsung Galaxy A54: Ruil in en krijg tot €80 extra terug!

Nexus 9 nu te koop in Nederlandse Google Play

Redactie
3 november 2014, 11:18
1 min leestijd
Nexus 9 nu te koop in Nederlandse Google Play
Nexus 9 in Google Play

De Nexus 9-tablet is per direct beschikbaar in de Nederlandse Google Play. Daarmee verandert de beschikbaarheid van de Nexus 9 in Google Play van reserveren naar direct kopen. Als je de tablet bestelt, wordt de 16GB-versie binnen één tot twee dagen vanuit het magazijn naar jou verstuurd. De 32GB-versie wordt voor 5 november verstuurd.

De Nexus 9, die op 15 oktober officieel werd onthuld, is voor een adviesprijs van 399 euro te bestellen. Daar krijg je het 16GB-model voor, die in het zwart en wit beschikbaar komt. Het 32GB-model is te koop voor 479 euro. Beide versies zijn zowel in het zwart als wit verkrijgbaar en ondersteunen alleen wifi. De LTE-versie van de tablet is vooralsnog niet te koop.

Lees verder na de advertentie.

Nexus 9 in Google Play

De Nexus 9 is Googles eerste tablet die in samenwerking met HTC is gemaakt. het apparaat is voorzien van een 9 inch-scherm met een resolutie van 2048 bij 1536 pixels, 2,3GHz 64-bits Tegra K1-processor en 2GB aan werkgeheugen. Ook zijn er een grote 6700 mAh-accu, 8 en 1.6 megapixel-camera en stereospeakers aanwezig. De tablet draait op Android Lollipop.

https://www.youtube.com/watch?v=yYHY3MFiq1o

De rand van de behuizing van de tablet is gemaakt van aluminium en er is ook een toetsenbordcase beschikbaar om productiever te werken. Deze is helaas nog niet in Google Play te koop. Ook kan de accu door een nieuwe oplaadtechnologie erg snel worden opgeladen.

Lees het laatste Nexus 9-nieuws

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

HTC Nexus 9
HTC Nexus 9

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu