Wil je de Nexus 9 reserveren? Hier kun je nu terecht
Redactie

Nexus 9 kopenDe Nexus 9 is deze week officieel door Google aangekondigd. De fraaie tablet is voorzien van een 9 inch-scherm met een resolutie van 2048 bij 1536 pixels, 64-bits Tegra K1 dualcore-processor uit de stal van NVIDIA, alsmede 2GB aan werkgeheugen en 16 of 32GB aan opslagruimte.

De behuizing is gemaakt van kunststof, waarbij de zijkanten van aluminium zijn. Aan de voorzijde zijn de kenmerkende stereospeakers van HTC te vinden en vanuit de doos draait de tablet op Android 5.0 Lollipop. De tablet gaat pas vanaf begin november in de verkoop, maar een Nexus 9 kopen is al mogelijk voor degenen die niet kunnen wachten en ‘m zo snel mogelijk in huis willen hebben.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

Nexus 9 kopen

Als je Nexus 9 bestelt, krijg je ‘m op de dag van de release in huis. Dat is 3 november, en op dit moment is alleen het wifi-model te koop. Maar wees er wel snel bij, want op is op en beide retailers melden dat ze maar een beperkte voorraad hebben.

Coolblue

MediaMarkt

Laatste Nexus 9-nieuws

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.