Beveiligingsupdate van mei beschikbaar voor Nexus-toestellen

Wouter Nijsen
3 mei 2016, 10:02
1 min leestijd
Beveiligingsupdate van mei beschikbaar voor Nexus-toestellen

Google heeft de maandelijkse beveiligingsupdate beschikbaar gemaakt voor Nexus-toestellen. De factory images van de update zijn nu te downloaden en installeren.

Lees verder na de advertentie.

Beveiligingsupdate mei

Elke maand brengt Google een beveiligingsupdate uit voor Nexus-toestellen om de beveiliging van Android verder te verbeteren. In totaal worden er 25 problemen verholpen, waarvan er volgens Google zes kritiek zijn. Het bedrijf geeft echter aan dat de problemen nog geen gebruikers hebben getroffen. Op het Android Security Bulletin is een lijst geplaatst van alle problemen die worden opgelost.

De factory image van de beveiligingsupdate is nu via deze link beschikbaar. De update is beschikbaar voor de Nexus 6P, Nexus 5X, Nexus 6, Nexus Player, Nexus 9, Nexus 5, Nexus 7 (2013) en de Pixel C. Instructies vind je in ons artikel waarin we uitleggen hoe je een factory image op je Nexus  installeert. Omdat het niet gaat om een volwaardige Android-update, blijft Android 6.0.1 de nieuwste versie van het mobiele besturingssysteem. De verwachting is dat de update de komende dagen ook over-the-air beschikbaar is. Gebruikers krijgen dan een melding dat ze de update kunnen downloaden en installeren.

Lees het laatste nieuws over Google

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Huawei Nexus 6P
Huawei Nexus 6P

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu