De Samsung Galaxy S22 5G nu tot €10 korting per maand op unlimited data!

Google Store viert verjaardag met korting op Nexus 5X en Nexus 6P

Erwin Vogelaar
12 maart 2016, 20:11
2 min leestijd
Google Store viert verjaardag met korting op Nexus 5X en Nexus 6P

Exact een jaar geleden heeft Google de virtuele deuren van de Google Store geopend. Tijd voor een feestje met korting op de nieuwste Nexus-toestellen.

Lees verder na de advertentie.

Nexus korting

Het is alweer een jaar geleden dat de Google Store geopend werd. Voor de opening verkocht Google al fysieke producten online, maar nog via Google Play. Inmiddels is de Google Store de plek om Google-producten zoals Nexus-toestellen, Chromecasts, Android Wear-horloges, Nest en meer direct van Google te kopen. Om de eerste verjaardag te vieren, geeft Google korting op de nieuwste Nexus-toestellen: de Nexus 5X en de Nexus 6P.

Nexus 6P

Hoewel de nieuwe toestellen van Samsung bijzonder goed zijn, is de Nexus 6P nog steeds het toptoestel als je Android in zijn puurste vorm wil hebben. Met een flink 5,7 inch-scherm, Snapdragon 810-processor en 3450 mAh-accu is het een krachtig apparaat. Voor de verjaardag van de Google Store geeft Google honderd euro korting op de drie verschillende versies van de Nexus 6P.

nexus korting

Met deze korting gaat de 32GB-versie van de Nexus 6P van 649 euro naar 549 euro. De 64GB-versie gaat van 699 euro naar 599 euro. De duurste versie heeft maar liefst 128GB opslagruimte en die gaat van 799 euro voor 699 euro over de virtuele toonbank. Kopen kan via deze link.

Nexus 5X

De Nexus 5X is niet zo groot en krachtig als de 6P, maar met een 5,2 inch-scherm, Snapdragon 808-processor en 2700 mAh-batterij en het toestel goed voorzien. Wel biedt het voor een lage prijs de meest pure Android-ervaring, inclusief een vingerafdrukscanner.

nexus korting

De Nexus 5X gaat met tachtig euro korting de deur uit. Zo gaat de goedkoopste versie met 16GB opslag in prijs omlaag van 429 euro naar 349 euro en de 32GB-versie gaat van 479 euro naar 399 euro. Het toestel kopen kan via deze link.

Met beide toestellen  ben je ervan verzekerd dat je als eerste de nieuwste versie van Android krijgt. De eerste Developer Preview van Android N  werd deze weel beschikbaar gemaakt. De korting op de Nexus-toestellen loopt tot 27 maart.

Lees het laatste nieuws over Google

Bron: Google
Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Huawei Nexus 6P
Huawei Nexus 6P

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu