Samsung Galaxy S23-serie: tot €800 terug bij inruil!

Google is de weg kwijt bij verkoop Google Maps-hoesjes voor Nexus

Erwin Vogelaar
14 april 2016, 19:19
2 min leestijd
Google is de weg kwijt bij verkoop Google Maps-hoesjes voor Nexus

Google gebruikt de kaart van Amsterdam om nieuwe bijzondere hoesjes voor Nexus-toestellen te promoten, maar de hoesjes zijn niet eens in de Benelux verkrijgbaar.

Lees verder na de advertentie.

Nexus Live Case

Google heeft een toffe nieuwe manier om hoesjes te bestellen toegevoegd aan de Google Store. Met Places Live Case voeg je een kaart van je favoriete plek toe en met Photos Live Case zet je je beste foto op een hoesje. Om deze nieuwe hoesjes te promoten, zet Google als voorbeeld groot de kaart van Amsterdam in beeld. Uiteraard een mooie kaart om achterop je hoesje te zetten, maar wat is het probleem? De hoesjes zijn helemaal niet in de Benelux te koop.

https://www.youtube.com/watch?v=ZrinxYzhq-E

Het idee is wel erg leuk. Met Place Live Case kun je een kaart uit Google Maps kiezen om achterop je hoesje te plaatsen. Vervolgens kun je allerlei stijlen en kleuren toevoegen om de kaart uniek te maken. Bij het gemaakte hoesje wordt ook direct een live wallpaper geleverd, zodat je de stijl van de Nexus Live Case naar het hele toestel kunt doorvoeren. Live Photos Case werkt hetzelfde, maar dan met eigen foto’s in plaats van kaarten.

De hoesjes worden op dit moment gemaakt voor de Nexus 6, Nexus 5X en Nexus 6P. Er kan gekozen worden voor een mat of glanzend design en de hoesjes gaan voor 35 dollar over de toonbank. In de Google Store kun je een kijkje nemen naar de mogelijkheden.

De dienst is vergelijkbaar met de Moto Maker-winkel in de Google Store. Met de Moto Maker is het mogelijk om een Moto 360-smartwatch compleet naar eigen stijl aan te passen, zodat je een uniek horloge thuis gestuurd krijgt met de materialen en kleuren die jij mooi vindt. Ook deze optie is niet in de Benelux te gebruiken.

Lees het laatste nieuws over Google

Bron: 9to5google
Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu