De Samsung Galaxy S23 nu extra scherp geprijsd!

Nexus Marlin-concept geeft een voorproefje van Googles nieuwe toptoestel

Lars Paymans
29 juli 2016, 9:01
1 min leestijd
Nexus Marlin-concept geeft een voorproefje van Googles nieuwe toptoestel

Google brengt dit jaar hoogstwaarschijnlijk twee nieuwe Nexus-toestellen uit, die vooralsnog Sailfish en Marlin genoemd worden. Een eerste concept geeft ons een kijkje in de toekomst, en een voorproefje van de twee toptoestellen.

Lees verder na de advertentie.

Nexus Marlin concept op basis van geruchten

De afgelopen weken zijn er consequent de nodige geruchten verschenen die ons meer informatie geven over het uiterlijk en de specs van de twee Nexus smartphones van 2016.

Nexus Marlin concept

Zo is het aannemelijk dat HTC de productie ervan voor zijn rekening neemt, en wordt de Sailfish uitgerust met de Snapdragon 820 van Qualcomm; een van de krachtigste chips van het moment.

Ook publiceerde TechDroider een paar dagen geleden een gelekte foto, waar we echter weinig uit konden opmaken. De website keert vandaag terug met een volledig concept op basis van gelekte info, die bovendien door twee betrouwbare bronnen bevestigd zou zijn.

Nexus Marlin concept

Aluminium behuizing voor de Nexus in 2016

Het Nexus Marlin concept laat een toestel zien met een aluminium behuizing, waardoor de achterkant wel iets weg heeft van de HTC 10. Onder de cameralens is de vingerafdruksensor goed te zien. Omdat de bronnen niet zeker wisten of Google dit jaar groot het Nexus-logo op de achterkant zet, of voor een simpele G van Google kiest, zijn er twee variaties van het concept gemaakt.

Wanneer Google de Nexus Marlin en Sailfish officieel onthult is nog niet duidelijk, maar nu de lancering van Android Nougat steeds dichterbij komt kan dat het niet veel langer dan een paar maanden kan duren.

Lees het laatste nieuws over Google

Bron: Techdroider
Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu