Nexus One autohouder en dockingstation binnenkort officieel beschikbaar?
Wouter Nijsen

Eigenaren van een Google Nexus One kunnen binnenkort een officiële autohouder en dockingstation voor hun nieuwe Android-aanwinst aanschaffen. De geruchten over deze accessoires waren er natuurlijk al, helemaal nadat bleek dat er op de onderkant van de Nexus One een aantal contactpunten aanwezig zijn. Nu  is er op de online helppagina van de Nexus One uitleg te  lezen over  hoe je de car dock mode moet gebruiken, en dat versterkt de eerdere geruchten. Op het officiële Google Nexus forum bevestigt een medewerker van Google nu ook de komst van dergelijke docking stations.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

Google-medewerker Ry Guy antwoordde op de vraag welke dockingstations, autohouders of andere accessoires beschikbaar zijn het volgende:

Best answer – Ry Guy (Google Employee)
Hi Richard.J.Barbalace,

The docking stations for Nexus One are not available at this time. Stay tuned though, they should be available soon.

-Ry Guy

Welke fabrikant deze accessoires voor Google gaat fabriceren, wanneer ze leverbaar zijn en wat ze moeten gaan kosten is vooralsnog onbekend.

Via: AndroidCommunity

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.