Nexus One autohouder officieel verkrijgbaar via Google

nexus one cardockSinds gisteravond kun je de officiële Nexus One Car Dock aanschaffen via Google’s webwinkel. De dock laadt tegelijk je toestel op, zorgt dat je handsfree kunt bellen en geeft sneller toegang tot bel- en navigatie-applicaties. Je krijgt er gratis de Car Home-applicatie bij, die automatisch opstart bij het plaatsen van de Nexus One in de houder. Die bevat snelkoppelingen naar Maps and Navigation, Voice Search, Contacts en Music. Voor het beluisteren van die muziek zijn ingebouwde speakers en volumeknoppen aanwezig, zodat je tijdens het autorijden muziek kunt luisteren. Rechtstreekse aansluiting op de autoradio is er echter niet.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!


De Google Nexus One autohouder wordt geleverd met een 12 Volts autolader, zodat het ding internationaal bruikbaar is. Het gebruikt Bluetooth voor handsfree bediening. Voor $55 kun je dit accessoire aan het dashboard of aan de voorruit plakken. Eerder kwam er voor de Motorola Milestone ook al een officiële autohouder uit, van fabrikant Motorola.

car home app

Via: Nexus One Board (officiële blog van Google)
Meer info over Car Home vind je ook bij Google.

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.