Nexus One gaat 530 dollar kosten, 180 dollar bij abonnement

Redactie
30 december 2009, 11:48
1 min leestijd
Nexus One gaat 530 dollar kosten, 180 dollar bij abonnement
google nexus one

Via Gizmodo is meer informatie verschenen over de prijzen van de Google Nexus One. Als los toestel gaat de Nexus One $530 kosten en bij afsluiting van een abonnement bij T-Mobile US betaal je $180. Er is nog een andere optie: je sluit een abonnement af en annuleert deze binnen 120 dagen. Je hoeft dan niet langer het abonnement te betalen maar moet wel $350 bijbetalen om de totale prijs van $530 goed te maken. Een andere optie is het terugsturen van de telefoon binnen 120 dagen. Dat is bijna 4 maanden, dus misschien zijn er mensen die de Nexus One gaan halen in de hoop dat er rond mei wel weer nieuwe, interessantere toestellen zijn.

Het abonnement is alleen af te sluiten met een 2 jarig contract en er is slechts één abonnementsoptie: Even More voor $39,99 plus nog een sms- en databundel, zodat het totaal uitkomt op $79,99 per maand. Bestaande T-Mobile-klanten in de VS kunnen hun abonnement laten doorlopen maar moeten dan wel naar het aangegeven Even More-abonnement overstappen.

Lees verder na de advertentie.

Verdere beperkingen: je mag per Google-account slechts vijf Nexus One-toestellen kopen. Er staat ook nog iets in de voorwaarden over het versturen van de Nexus One naar adressen buiten de VS (maar helaas maakt Gizmodo niet duidelijk wat dat dan is).

Google gaat de telefoon verkopen via google.com/phone, een webpagina die een paar weken geleden opeens verscheen maar nu weer offline is gehaald. Het toestel blijft gewoon de Nexus One heten (en niet Google Phone of iets dergelijks).

nexus one
Spotlights: Google, Nexus

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Menu
Nieuws Tips Apps Reviews Spotlights Video's