Nexus One in juni naar Nederland? Oeps, foutje!

Redactie
1 maart 2010, 13:17
1 min leestijd
Nexus One in juni naar Nederland? Oeps, foutje!
nexus one achterkant

Op de website van de Telegraaf was dit weekend te lezen dat de Nexus One vanaf juni in Nederland beschikbaar zal zijn. Het staat er zwart op wit: “De Nexus One verschijnt in juni in ons land.” Is het officiële informatie die de krant van Google heeft gekregen? Of is het een ruime interpretatie van de beoogde lanceerperiode, namelijk ergens in de eerste helft van dit jaar? Verderop in het artikel staat namelijk een veel vagere tijdsaanduiding: “Het toestel wordt in het voorjaar verwacht.”

We hebben toch maar even navraag gedaan bij Gabi Ouwerkerk, de auteur van het Telegraaf-artikel. Zij geeft aan: “Ik zal het woordje juni er direct uithalen, want is inderdaad niet officieel.”

Het blijkt dus uiteindelijk een iets te ruime interpretatie geweest, die er misschien door een eindredacteur is ingeslopen. Los daarvan is de review van De Telegraaf best de moeite waard. De reviewer concludeert dat de Nexus One een van de betere smartphones op de markt is. Het toestel is aanzienlijk sneller dan de iPhone, kan meerdere taken tegelijk aan en je hebt meer mogelijkheden om de telefoon naar eigen smaak in te richten.

Lees verder na de advertentie.

nexus one

Terecht verwijst de auteur naar de HTC Desire (€499) met vrijwel dezelfde hardwarespecificaties, die eind april verschijnt. Of je kunt wachten op de Motorola Milestone, die pas in maart in Nederland in de winkels ligt.

Wanneer de Nexus One exact verkrijgbaar is, is dus nog even afwachten. Toch is het maar de vraag of de Nexus en de Milestone een halfjaar (!) na de Amerikaanse lancering nog steeds aantrekkelijke toestellen zijn.

Tipgever: Dion

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Menu
Nieuws Tips Apps Reviews Thema's Video's