Nexus One is het eerste toestel dat Gingerbread krijgt

nexus-one-2De Nexus One krijgt als eerste Gingerbread, de nieuwste versie van Google Android. Dit laat Alvaro Fuentes Vasquez via Twitter weten. Hij is lid van het Open Handset Alliance, een groep die verantwoordelijk is voor de ontwikkeling van Android. Fuentes Vasquez onthult dat Android 2.3 binnen enkele dagen over-the-air verschijnt voor mensen met een Nexus One (ontwikkelaars-editie). Het is geen schokkende mededeling, want er zijn al meerdere aanwijzingen uitgelekt dat Gingerbread één deze dagen verschijnt.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!


kronox

Gingerbread brengt waarschijnlijk een aantal nieuwe functies (zoals videobellen, VOIP-bellen) en grafische verbeteringen. Later vandaag presenteert Samsung haar nieuwste toestel (Continuüm of Nexus Two) en de kans is groot dat we dan beelden te zien krijgen van Gingerbread.

Bron: Android Central

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.