Nexus One krijgt al Android 2.2 Froyo update binnen

nexus one froyoEen deel van de Nexus One-gebruikers krijgt momenteel al de update naar Android 2.2 Froyo binnen. Het blijkt nog te gaan om een relatief kleine groep, wat op zich wel te verwachten was aangezien grote updates zoals deze altijd gefaseerd worden uitgerold. Google zelf zei dat de update “de komende weken” beschikbaar zou komen.

Als je de update krijgt heeft het zeker zin om meteen te updaten. Google beloofde tijdens Google I/O een snelheidsverbetering van 2x tot 5x ten opzichte van Android 2.1 en als we de eerste reactie(s) mogen geloven is dat inderdaad het geval.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

De Froyo-versie die je via onderstaande instructie kunt installeren is nog niet de officiële, definitieve versie van Android 2.2. Het gaat om een testversie die aan een beperkte groep testgebruikers beschikbaar is gesteld.

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.