Nexus One krijgt Android 2.2 (Froyo) maar HTC Desire, Legend en Wildfire vanaf Q3

Redactie
29 juni 2010, 19:02
1 min leestijd
Nexus One krijgt Android 2.2 (Froyo) maar HTC Desire, Legend en Wildfire vanaf Q3
nexus-one
htc desire

Het was al mogelijk om de betaversie van Android 2.2 (Froyo) op de Nexus One te installeren, maar mensen die liever wachtten op de definitieve versie kunnen nu in de startblokken gaan staan. De firmware-update is over-the-air te installeren via 3G of Wi-Fi. Op het scherm krijg je vanzelf een melding dat de update klaar staat om te downloaden. Bezitters van een HTC Desire, Legend en Wildfire zullen nog iets langer moeten wachten, namelijk vanaf begin derde kwartaal (dus het kan al vanaf 1 juli zover zijn). HTC heeft uitgelegd hoe de roadmap er voor de komende tijd uitziet. Dat het zo lang duurt heeft opnieuw te maken met het aanpassen van de HTC Sense-interface.

In een verklaring gaf HTC aan:

Lees verder na de advertentie.

We are working hard with our partners to update the HTC Sense experience on Froyo and distribute it to our customers as fast as possible. We expect to release updates for several of our 2010 models including Desire, Legend and Wildfire beginning in Q3.

Helaas zijn we daarmee niet echt een stap verder, want het kan ook betekenen dat de HTC Desire al in juli de update krijgt en de andere toestellen pas een paar weken later.

Meer info: Nexus One Blog en
Tipgever: Thomas

Categorieën: Firmware, Smartphones
Spotlight: Nexus
Merk: HTC
Device: HTC Wildfire

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

HTC Wildfire
HTC Wildfire
Menu
Nieuws Tips Apps Reviews Spotlights Video's