De Samsung Galaxy S23 Ultra nú hoge korting + € 200 cashback

Nexus One nu verkrijgbaar bij Vodafone Nederland

Redactie
10 juni 2010, 14:09
1 min leestijd
Nexus One nu verkrijgbaar bij Vodafone Nederland
Nexus One

De Nexus One is vanaf vrijdag (morgen dus) in Nederland te koop. Je kunt de telefoon meteen al online bestellen of vanaf vrijdag aanschaffen in de winkel. De Nexus One kost 479 euro zonder abonnement en is in combinatie met een tweejarig abonnement van Vodafone gratis te krijgen. Toestelmaker HTC levert de Nexus One standaard met Android 2.1. Daardoor heeft het toestel alsnog een kans ten opzichte van de HTC Desire, die momenteel nog met Android 2.1 wordt geleverd.

De Nexus One is sinds januari rechtstreeks via de webshop van Google te koop, maar dat bleek geen succes. Google stopte er weer mee omdat mensen toch liever naar een winkel gaan om het toestel fysiek in handen te nemen. Een ander probleem was dat Google niet was voorbereid op het leveren van klantenservice. Eerder beloofde Google dat de Nexus One al in mei in Nederland te koop zou zijn, maar die belofte werd niet gehaald.

Lees verder na de advertentie.

De Nexus One heeft veel overeenkomsten met de HTC Desire: ook een 1 GHz processor, een groot AMOLED-scherm en een 5 megapixel camera. Daarnaast heeft de Nexus One een tweede microfoontje voor ruisonderdrukking en weegt 130 gram. De aanbieding van Vodafone is een stuk goedkoper dan webwinkels die de Nexus One tot nu toe aanboden: Belsimpel vraagt €660 voor een los toestel, Smartphonestunts.nl zelfs €689. Verder organiseert Vodafone momenteel de SpringPromo-weken, waarbij je het toestel gratis krijgt en 50% korting op het Bel+SMS+Web 200 abonnement. De korting geldt alleen de eerste maanden.

Meer info: bij Vodafone, los toestel 479 euro, gratis bij abonnement van €17,45 per maand

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu