Nexus One vlak na 30 april bij Vodafone Nederland

Google Nexus OneGoogle heeft aangekondigd dat ze de Nexus One via Vodafone gaan verkopen. Op 30 april start de verkoop via Vodafone UK en vlak daarna zal de verkoop van start gaan in Nederland, Frankrijk, Duitsland, Italië en Spanje. Vodafone is de eerste Europese partner die de Nexus One gaat verkopen. Het toestel is al sinds januari in de VS te koop via de webshop van Google. Vanaf vandaag beginnen de pre-orders voor klanten die de Nexus One in het Verenigd Koninkrijk willen kopen. In de winkels en online is het toestel vanaf 30 april te krijgen. Google zegt over de deal met Vodafone: “Soon after, they will also begin selling Nexus One in France (SFR), Germany, Italy, the Netherlands, and Spain.”

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!


Google noemt in het artikel de Droid Incredible een “neefje van de Nexus One”, die de Amerikanen vanaf 29 april bij operator Verizon Wireless kunnen aanschaffen.

Genoeg keuze dus. Maar heeft de Nexus One nog wel potentie, nu het andere neefje (de HTC Desire) inmiddels al overal in Europa te koop is?

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.